Obavijesti

Show

Komentari 69

Meghan glumi trudnoću? Neki tvrde da plaća surogat majku

Meghan glumi trudnoću? Neki tvrde da plaća surogat majku
10

Kako neki skeptici vjeruju da je zemlja ravna ploča, tako se počelo nagađati i da Meghan prečesto pridržava trudnički trbuh. Razlog je navodno taj jer se boji da bi joj umjetni trbuh morao slučajno 'skliznuti'

VIDEO

Otkako je u listopadu i službeno potvrđeno da dolazi kraljevska beba, vojvotkinja Meghan Markle (37) stalno je u središtu pažnje. Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile teorije zavjere koje govore da Meghan nije zapravo trudna, već umjesto nje buduću kraljevsku bebu nosi surogat majka. 

Pokretanje videa...

01:24

Kako donosi britanski Mirror, mnogi skeptici tvrde da Meghan prečesto pridržava trbuh na događanjima koje posjećuje, a razlog je navodno upravo taj jer se boji da bi joj umjetni trbuh morao slučajno 'skliznuti' i tako otkriti njezinu tajnu.

Royal visit to Birkenhead

Osim toga, na Twitteru se šire različite fotografije na kojima se vidi vojvotkinja u čučećem položaju koji je, kako kažu korisnici društvenih mreža, za trudnice vrlo kompliciran i težak za izvesti. 

- To bi bilo potpuno neizvedivo da se u trbuhu nalazi beba. To znači samo jedno, vojvotkinja sigurno uopće nije ni trudna - samo je jedan od mnogih komentara sumnjičavih pratitelja.

Cirque Du Soleil

Postoje čak i oni koji su uspjeli primijetiti da njezin trbuh nije uvijek u istom položaju, već da je vrlo često drugačije postavljen. Sve to dodatno su 'zakuhali' i komentari onih koji tvrde da se vojvotkinja panično boji debljanja u trudnoći zbog čega bi sigurno radije 'potražila' pomoć surogat majke. 

Naime, Meghan je prije braka s bivšim suprugom Trevorom Engelsonom (42) dogovorila bizarni 'ugovor o trudnoći' u kojem je, između ostaloga, zahtijevala privatnog trenera i nutricionista kako bi se nakon bebe što prije vratila u formu. Kako je prenio britanski Daily Mail, današnja vojvotkinja bila je zabrinuta zbog toga kako će joj tijelo izgledati nakon porođaja. 

Royal visit to Mayhew charity

Povodom dolaska kraljevske bebe, Meghan i princ Harry preselit će iz palače Kensington u drugu kuću koja za njih ima posebno značenje.

Riječ je o imanju Frogmore koje im je darovala kraljica Elizabeta II. Kuća je sagrađena u 17. stoljeću, a tek se u 18. stoljeću počela koristiti kao rezidencija članova kraljevske obitelji. Povodom useljenja vojvode i vojvotkinje mijenjaju se krov, prozori i cjelokupni sustav odvodnje. 

Harry and Meghan

- Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dolaskom prvog djeteta pripremaju se za preseljenje u Frogmore. Službeni ured princa Harryja i dalje će biti u palači Kensington - službena je objava koja je krajem prošle godine stigla iz kraljevske palače. 

DIDA TONI REKAO ŠTO MISLI O HANI IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Ona gleda samo sebe i druge žene pored nje nemaju šanse'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'