Obavijesti

Show

Komentari 18

Meghan i Harry žele krstiti kćer u prisustvu kraljice u Windsoru

Meghan i Harry žele krstiti kćer u prisustvu kraljice u Windsoru
5

Markle planira prvi put posjetiti Veliku Britaniju otkada je par prošle godine napustio kraljevske dužnosti, a razlog tome je krštenje malene Lilibet u prisustvu prabake, kraljice Elizabete

Kako doznaju strani mediji, princ Harry i Meghan Markle planiraju krštenje njihova kći Lilibet u Windsoru ispred kraljice Elizabete i ostalih članova kraljevske obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Meghan Markle 01:19

Naime, Daily Mail piše kako je to otkrio izvor koji je vrlo blizak paru, a da je svoje želje princ Harry podijeli s nekoliko osoba tijekom boravka u Londonu, kada je s bratom Williamom otkrio kip princeze Diane u vrtu palače Kensington povodom njezinog rođendana.

- Harry je rekao nekoliko ljudi da žele Lilibet krstiti u Windsoru, baš kao i njezina brata. Rado čekaju dok to okolnosti ne dopuste- govori izvor.

Archie je kršten u kapelici svetog Georgea u Windsoru 2019. godine, a na privatnoj ceremoniji bilo je samo 25 gostiju među kojima nije bila kraljica Elizabete.

Iako su detalji kumova kraljevskih beba uvijek bili objavljeni u prošlosti, Harry i Meghan tada su odbili potvrditi bilo koja imena. Kumovi kraljevskih beba tradicionalno se najavljuju unaprijed - često ujutro na krštenje - i odabire se starija ili strana rodbina.

Bivša zaposlenica zaklade Meghan i Harryja otkrila kako je bilo raditi za kraljevski par
Bivša zaposlenica zaklade Meghan i Harryja otkrila kako je bilo raditi za kraljevski par

Krštenje malene Lilibet ujedno bi bio Meghanin prvi posjet Velikoj Britaniji otkako je par prošle godine napustio kraljevske dužnosti. Kraljevska obitelj po pitanju krštenja još se nije oglasila,a hoće li kraljica Elizabeta biti oduševljena ovom idejom, preostaje nam za vidjeti.

FILE PHOTO: Britain

Prisjetimo se, Meghan Markle i princ Harry prošle godine su potpisali višemilijunski ugovor s Netflixom. Prvi projekt im je trebao biti dokumentarna serija 'Heart of Invictus', kada se pred kamerama trebao pojaviti i sam princ Harry no, snimanje je odgođeno. 

Harry i Meghan u problemima! Snimili tek 35 minuta sadržaja za Spotify, mijenjaju producenta
Harry i Meghan u problemima! Snimili tek 35 minuta sadržaja za Spotify, mijenjaju producenta

Produkcijska kuća vojvotkinje i vojvode od Sussexa trebala bi, prema ugovoru, snimati dokumentarce, dokumentarne serije, igrane filmove, scenarističke emisije i dječji program isključivo za jednog od najvećeg streaming diva, Netflix. 

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: