Obavijesti

Show

Komentari 0

Meghan je napisala knjigu koja govori o odnosu oca i sina...

Meghan je napisala knjigu koja govori o odnosu oca i sina...
5

'The Bench' je nastala kao pjesma koju sam napisala za svog supruga na Dan očeva, mjesec dana nakon što se rodio Archie. Ta pjesma postala je priča, istaknula je Markle

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (39), u lipnju će objaviti dječju knjigu 'The Bench', što u prijevodu znači klupa, a govorit će o odnosu oca i sina, pojasnio je u utorak izdavač Random House.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Meghan i princ Harry (36) prošle godine su odstupili s kraljevskih dužnosti i preselili se isprva u Kanadu, a potom u Ameriku, točnije u Los Angeles. Ondje sada uživaju sa sinom Archiejem (1), a tijekom ljeta očekuju i pojačanje u obitelji jer će, kako su rekli u intervjuu kod Oprah Winfrey (67), Meghan roditi djevojčicu. 

Dječju knjigu, koja je nadahnuta Harryjem i Archiejem, ilustrirao je umjetnik Christian Robinson, a objavit će je 8. lipnja. Napravit će i audio verziju knjige, rekao je izdavač, a glas je posuditi sama Meghan. 

Duke and Duchess of Sussex visit to Morocco - Day 3

- 'The Bench' je nastala kao pjesma koju sam napisala za svog supruga na Dan očeva, mjesec dana nakon što se rodio Archie. Ta pjesma postala je priča - istaknula je Markle pa dodala: 

- Nadam se da će 'The Bench' odjeknuti u svakoj obitelji, bez obzira na sastav, baš kao što je i u mojoj.