Show

Komentari 12

Meghan Markle su izabrali za najinteligentniju osobu u britanskoj kraljevskoj obitelji

Meghan Markle su izabrali za najinteligentniju osobu u britanskoj kraljevskoj obitelji

Studija je u međuvremenu pokazala kako je Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, druga najinteligentnija osoba u kraljevskoj obitelji, dok je princ William treći

Meghan Markle (40), vojvotkinja od Sussexa i supruga princa Harryja (37) od samog dolaska u kraljevsku obitelj plijeni pažnju brojnim skandalima. Često je na 'meti' kritičara koji je krase mnogim pogrdnim epitetima, no ovog je puta prikazana u sasvim drugačijem svjetlu - kao najinteligentija članica britanske kraljevske obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

 Naime, tvrtka Oxford Royale koja se bavi obrazovanjem analizirala je akademske kvalifikacije članova plemićke obitelji. Proučila je njihove rezultate u srednjoj školi i rangiranje na fakultetima koje su završili.

 Meghan je tako zauzela prvo mjesto s obzirom na to da je diplomirala na elitnom sveučilištu Northwestern u Evanstonu u Illinoisu. Vojvotkinja je na tom prestižnom koledžu zaslužila dvostruku diplomu iz kazališta i međunarodnih odnosa.

 - Život kraljevske obitelji nije uvijek lak posao i uključuje puno suočavanja s opsežnim ispitivanjem tog života u centru pažnje, a akademska iskustva Meghan Markle savršeno su je opremile za tu ulogu - kometirao je glasnogovornik Oxford Royale-a za NY Post.

- Iako su se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa možda i povukli od svojih uloga članova kraljevske obitelji, oni su zaokupili interes i pozornost svijeta, a Meghanina želja da iskoristi svoju platformu za podizanje svijesti o ozbiljnim svjetskim problemima odražava njezinu inteligenciju, analitički um i obrazovni pedigre - nadodao je.

Studija je u međuvremenu pokazala kako je Kate Middleton (39), vojvotkinja od Cambridgea, druga najinteligentnija osoba u kraljevskoj obitelji, dok je princ William (39) treći.

Prince William and Kate Middleton in Northern Ireland

 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA NA NAŠEM YOUTUBE KANALU:

 

 

Najčitaniji članci