Obavijesti

Show

Komentari 3

Meghan Markle nije jedina: One su zavodile i ljubile plemiće

Meghan Markle nije jedina: One su zavodile i ljubile plemiće
8

Meghan nije jedina slavna ličnost koja je u braku s članom kraljevske obitelji, još neke slavne glumice i pjevačice imale su priliku biti s nasljednicima i članovima plemstva

VIDEO

I dok su se nekad kraljevske romantične potrage obično ograničavale na udaju za nekog dalekog rođaka ili prijestolonasljednika, danas je situacija ipak nešto drugačija. Naime, glumica Meghan Markle (37) nije jedina holivudska zvijezda koja je ljubav pronašla na kraljevskom dvoru.

Royal wedding

Amerikanka Rita Hayworth bila je prva glumica koja je postala princeza i u stvarnom životu. 1948. godine u Cannesu je upoznala princa Alyja Khana, sina Sultana Mahommeda Shaha. Khan je u to vrijeme na glasu bio kao ženskar i zavodnik, ali je Rita svejedno 'pala' na njegov šarm i rekla mu sudbonosno 'da'.

Zaljubljeni par vjenčao se već iduće godine, a Rita je tako i službeno postala holivudska princeza. Iako je 'na prvu' njihov brak izgledao savršeno, zbog Alyjeve nevjere, stalnih prevara i raskalašenog ponašanja filmska diva odlučila ga je ostaviti. Par se službeno rastao 1953., nakon čega je Rita nastavila glumiti i odlučila vratiti svojoj karijeri. 

Američka glumica Grace Kelly imala je titulu jedne od najljepših žena u Hollywoodu, a svoju uspješnu i zavidnu karijeru odlučila je ostaviti kad se zaljubila. Naime, 1956. udala se za kneza Rainiera III. i tako postala kneginja od Monaka.

Bila je jedna od najvećih glumica 20. stoljeća, a ostala je zapamćena po brojnim ulogama. 1954. osvojila je nagradu Oscar za glavnu žensku ulogu u filmu 'Provincijalka'. Svoju glumačku karijeru odlučila je prekinuti upravo zbog Rainiera III. Mnogi su njihovo vjenčanje nazivali 'vjenčanjem stoljeća', a navodno ga je pratilo više od 30 milijuna ljudi. 

Holivudska glumica mađarskog porijekla Zsa Zsa Gabor imala je bogatu filmsku karijeru, a glumila je u preko 30 uspješnih filmova. Iako je u svoje vrijeme bila jedna od najuspješnijih glumica u svijetu, ipak je bila najpoznatija po bogatom ljubavnom životu,. Naime, Zsa Zsa se udavala čak devet puta, a najkraći brak trajao joj je samo jedan dan.

Njezin posljednji suprug bio je princ Frederik von Anhalt (75) s kojim je u braku i ostala, sve do svoje smrti u 100. godini života. Par se vjenčao 1986. 

Pixsell

Osim Meghan, princ Harry ljubio je i druge poznate dame. Jedna od njih je i pop zvijezda Ellie Goulding (30) koju su i prije glasina o vezi s princem Walesa povezivali s kraljevskom obitelji. Naime, 2011. godine Ellie je pjevala je na raskošnom vjenčanju godine Kate i Williama, a nastupila je i na Harryjevom 30. rođendanu. Iako se u medijima ozbiljno šuškalo da je zaljubljeni par imao kraću i vatrenu romansu, nitko od njih to nikad nije priznao. 

The BRIT Awards 2017

Iako su 2011. odlučili okončati svoj brak, glumica Olivia Wilde (34) osam je godina bila supruga Taa Ruspolija, talijanskog redatelja koji je također kraljevskog porijekla. Naime, Tao je sin Alessandra Ruspolija, devetog princa od Cerveterija. Olivia se za njega udala sa samo 19 godina, ali se par rastao 2011. Američka glumica tada je za medije rekla su se rastali jer joj je samo 'dosadilo biti u braku'. 

 

Dress up to get down.

Objavu dijeli Olivia Wilde (@oliviawilde)

Glumica Jessica Chastain (41) također je upecala pripadnika 'plave krvi' s kojim je i danas u braku. Naime, zgodna Amerikanka lani se udala za dugogodišnjeg dečka. Jessica i talijanski zavodnik Gian Luca Passi de Preposulo upoznali su se 2012. dok je Gian Luca radio kao PR slavnog talijanskog dizajnera Giorgia Armanija, inače dobrog Jessicinog prijatelja.

The 75th Golden Globe Awards - Press Room - Los Angeles

Obred su imali na njegovom obiteljskom imanju ispred vile Tiepolo Passi blizu gradića Carbonere. Na raskošnom vjenčanju holivudske glumice i zgodnog Talijana bili su mnogi slavni uzvanici, a Jessicu je do oltara otpratio njezin kolega sa seta, glumac i prijatelj Al Pacino (78). 

Nitko nije primijetio: Meghan Markle ovaj trik koristi već godinama, a možda inspirira i Vas!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze