Show

Komentari 1

Meghan pričala Ellen o životu prije Harryja: 'U svoj stari Ford sam morala ulaziti kroz gepek!'

Meghan  pričala Ellen o životu prije Harryja: 'U svoj stari Ford sam morala ulaziti kroz gepek!'

Meghan se kod Ellen prisjetila svojih glumačkih početaka, kada je u istu zgradu u kojoj se snima emisija dolazila zbog audicija u starom automobilu s pokvarenom bravom

Voditeljica Ellen DeGeneres (63) najavila je na svom YouTube kanalu kako je njezina sljedeća gošća Meghan Markle (40). Objavila je kratki isječak iz intervjua u kojem Meghan priča o svom životu prije nego je upoznala princa Harryja (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Meghan je ispričala da je u počecima svoje glumačke karijere često dolazila u zgradu Warner Brosa u kojoj se snima Ellenina emisija.

Zbog audicija je dolazila tamo toliko često da su joj zaštitari na parkiralištu poželjeli sreću svaki put kad su je vidjeli. Ispričala je i kako je u to doba vozila stari Ford s pokvarenom bravom na vratima.

- Parkirala bih negdje skroz na kraju parkinga, otvorila prtljažnik, ušla pa zatvorila vrata prtljažnika i onda puzala preko sjedala - rekla je Meghan kroz smijeh, te dodala da se pred prolaznicima pretvarala da nešto traži u prtljažniku.

Dosad nije bilo poznato da će Meghan gostovati kod Ellen, te je vijest mnoge iznenadila. Cijeli intervju izaći će sutra, najavila je voditeljica.

Najčitaniji članci