Show

Komentari 0

Meghanine kokoši vreba veliki medvjed, susjedi brinu: 'Lupala sam loncima da ga otjeram...'

Meghanine kokoši vreba veliki medvjed, susjedi brinu: 'Lupala sam loncima da ga otjeram...'

Večerali smo vani i čuli komešanje kokoši. Sva je sreća da smo bili kod kuće, inače bi provalio u garažu i sve ih slistio, ispričala je Harryjeva i Meghanina susjeda Penelope

Već neko vrijeme kalifornijskim gradićem i susjedstvom odmetnutog kraljevskog para hara opasni medvjed. Do sad je pojeo već osam kokoši iz kokošinjca Harryjeve i Meghanine susjede, Penelope Bianchi (74).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Penelope strahuje da bi njegov idući krvavi pohod mogao biti na Meghanin kokošinjac.

- Večerali smo vani i čuli komešanje kokoši. Sva je sreća da smo bili kod kuće, inače bi provalio u garažu i sve ih slistio - ispričala je Penelope Daily Mailu. 

Nakon incidenta, susjeda kraljevskog para je u svoje dvorište postavila  reflektore, alarme i kamere kako bi odvratila medvjeda od ponovnog napada na perad.  Apelirala je da Harry i Meghan učine isto. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 - Ovakvo što nije se dogodilo u posljednjih 40 godina. Molim vas, Harry i Meghan, nabavite ove uređaje da bi vaše kokoši bile sigurne, ali i medvjed - rekla je susjeda. 

Naime, već su prošle godine neki susjedi inzistirali na tome da se životinju odstrijeli, a tamošnje kvartovsko Vijeće uskoro će raspravljati o planu zaustavljanja medvjeda kojeg lokalci zovu Carlos. 

Zanimljivo je i to što kalifornijski Odjel za ribe i divlje životinje tvrdi da Carlosa privlači upravo miris kokoši koji se širi po susjedstvu. 

Podsjetimo, Harry i Meghan su u dvorištu svoje vile uredili kokošinjac u kojem imaju kokoši spašene iz industrijskog uzgoja. U tom kokošinjcu se snimao i dio intervjua s Oprah Winfrey. Za kokoši je najviše vezan njihov sin Archie, po kojem je kokošinjac dobio ime 'Archie's chick Inn'. Cijela priča oko kokoši veže se za njihovu ideju o tome da se žele živjeti 'održivi život'. Bilo bi zaista bizarno da ih ta želja dođe glave. 

 

Najčitaniji članci