Show

Komentari 19

Mehun: 'Slovačka predsjednica Čaputova je obukla kopiju moje haljine za susret s Milanovićem'

Mehun: 'Slovačka predsjednica Čaputova je obukla kopiju moje haljine za susret s Milanovićem'

Poduzetnica tvrdi da je Čaputova za susret s našim predsjednikom iskopirala haljinu njezinog branda Duchess. Mehun je sličnu haljinu napravila i za bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović prije nekoliko godina...

 Na zagrebačkom Marulićevom trgu prikazala se 6. samostalna revija branda Duchess, iza kojeg stoji poduzetnica Snježana Mehun (49).  Okupila su se mnoga poznata lica, a Snježana je svoje goste pozdravljala odlično raspoložena, obučena u haljinu usku, plavu haljinu s bijelim porubom.

Zagreb: Na Marulićevom trgu održana modna revija brenda Duchess

Ispričala nam je da je upravo tu haljinu iz njezine nove kolekcije nedavno iskopirala slovačka predsjednica Zuzana Čaputova.

- Drago mi da smo uspjeli sve napraviti kako smo i zamislili, drago mi je da nas kopiraju i da je slovačka predsjednica obukla haljinu koja je kopija naše haljine. Imponirajuće je što se na taj način pripremila za dolazak predsjednika Milanovića - ispričala nam je Snježana kroz smijeh.

- Naša ljetna haljina je nešto duža, oni su napravili kraću verziju. Nevjerojatno mi je koliko jedna haljina može postati kultna - priča Mehun i prisjeća se kako je vrlo sličnu haljinu njezinog branda nosila i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na susretu s Donaldom Trumpom. Kaže kako su takve prigode ipak najbolja reklama za njezin brand

Otkrila da se bliži i njezino vjenčanje s Franzom Schillingerom, te kako će izgledati taj događaj.

- Bit će na jednoj lokaciji na moru koju zasad nitko drugi nije iskoristio, bit će malo ljudi, intimno, pravo jedno 'Mamma Mia' vjenčanje - ispričala nam je poduzetnica.