Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Mel Gibson je najgori: Djed iz pakla se vratio kući za Božić

Brad i Dusty su uspjeli postići nemoguće: primirje i zajedničko očinstvo. I sve je bilo dobro dok Dustyjev macho tata Kurt i Bradov ultra emotivan otac Don nisu najavili dolazak za Božić

Foto: Blitz Film i Video distribucija
4 komentara

Will Ferrell i Mark Wahlberg dobit će pojačanje legendarnih Mela Gibsona i Johna Lithgowa u nastavku komedije 'Tatica se vratio' iz 2015.godine. U novom filmu, 'Tatica se vratio za Božić', stvari će se ozbiljno zakomplicirati kad u igru uđu i djedovi.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Brad i Dusty su uspjeli postići nemoguće: primirje i zajedničko očinstvo. Stvari djeluju skladno sve dok Dustyjev macho tata Kurt i Bradov ultra emotivan otac Don ne najave svoj dolazak za Božić. Kurt (Mel Gibson) će unijeti razdor između Dustyja i Brada svojim nametanjem mišljena i neslaganjem s njihovim zajedničkim odlukama vezanim za odgoj njihove djece. Hoće li Dusty i Brad uspjeti dokazati Kurtu da je njihov moderan način odgoja učinkovit i spasiti zajednički Božić?

Pogledajte video

Uz već dobro poznatu glumačku postavu Willa Ferrella i Marka Wahlberga, u novom dijelu gledat ćemo Mela Gibsona, Johna Lithgowa, Viktorijinog anđela Alessandru Ambrosio, Johna Cenu te Lindu Cardellini.

'Tatica se vratio za Božić', u distribuciji Blitza, u kina stiže 30. studenog.

Tema: FILM

Message