Obavijesti

Show

Komentari 15

'Mel je htio ubiti Oksanu i misli da je Lennon zaslužio umrijeti'

'Mel je htio ubiti Oksanu i misli da je Lennon zaslužio umrijeti'
4

Scenarist Joe Eszterhas ljut je na glumca jer je odustao od snimanja filma o Židovima. Tvrdi da ih glumac mrzi i da mu je otkrio da je planirao ubiti bivšu djevojku

VIDEO

Scenarist 'Sirovih strasti' optužio je Mela Gibsona (56) da je zbog mržnje prema Židovima odustao od snimanja filma za kojeg mu je on napisao scenarij. Joe Eszterhas u svom devet stranica dugom pismu tvrdi kako mu je Gibson rekao da je bio sretan kada je ubijen John Lennon zato što je umislio da je mesija.  

- Zaslužio je da ga ubiju. Poslušajte njegovu pjesmu 'Imagine'. Mrzim tu je... pjesmu, drago mi je što je mrtav - navodno mu je Mel rekao za pokojnog Lennona.

Eszterhas je odlučio progovoriti o glumčevom antisemtizmu nakon što je Warner Bros, za kojeg ga je Mel htio snimiti, odbio njegov scenarij za film 'The Maccebees' čija radnja govori o židovskom ratniku koji je porazio grčko-sirijsku vojsku u drugom stoljeću prije Krista. Osvrnuo se i na Gibsonove prijetnje da će ubiti bivšu djevojku Oksanu Gregorievu s kojom je vodio mučnu bitku za skrbništvo nad kćeri Lucijom. 

- Ludovao si oko Oksane čak i kada ste se nagodili oko skrbništva nad kćeri. Tada si bio još eksplicitniji u svojim prijetnjama. Govorio si da ćeš je ubiti ili da ćeš naručiti ubojstvo. Tvrdio si da si upoznao dva agenta FBI-a koji će ti pomoći da je ubiješ - otkrio je scenarist.

Gibson je u svom pismu demantirao optužbe i naveo da Warner Bros nije prihvatio scenarij jer je Eszterhas napisao mogući najgori scenarij u posljednjih 25 godina. 

- Suprotno tvojim tvrdnjama da sam htio snimati taj film da bih popravio narušenu reputaciju, na tom sam projektu radio 10 godina, a javno otkrio da ću raditi na njemu prije osam. Vjerujem da bi se principijelan čovjek, kakvim se ti predstavljaš, povukao iz projekta da si zaista vjerovao da sam osoba kakvom me predstavljaš u pismu - zaključio je Gibson.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni