Show

Komentari 26

Melania okitila Bijelu kuću u božićnom duhu, u komentarima je trolaju zbog njezinih psovki

Melania okitila Bijelu kuću u božićnom duhu, u komentarima je trolaju zbog njezinih psovki

Prva dama ponovno izgleda vrlo suzdržano, gotovo kao da se stravično dosađuje performansom, što je zabavilo njezine brojne pratitelje na društvenim mrežama

Prva dama Sjedinjenih Američkih država na odlasku, Melania Trump (50), prije dvije je godine u ovo vrijeme postala pravi hit na internetu nakon što se u javnosti pojavila audio snimka njezinog razgovora s njezinom tadašnjom savjetnicom Stephanie Winston Wolkoff. Melania je tada otvoreno rekla što misli o protokolu vezanom uz uređenje Bijele kuće za praznike. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Koga boli k**** za božićne gluposti i dekoracije. Ali ja to moram učiniti, zar ne?! - rekla je revoltirana, ali i iskrena Trump u razgovoru s Wolkoff, a snimka je kasnije našla put do javnosti. 

Jedne je Melanijina izjava povrijedila, a druge nasmijala. Mnogi su joj dali pokoji politički poen jer je reagirala 'kao bilo tko od nas, a ne robot', zaključili su tada analitičari. 

Dvije godine kasnije, Melania i Bijela kuća ponovno su tradicionalno objavili snimke i fotografije raskošnog božićnog uređenja doma predsjednika i predsjednice, a prva dama ponovno izgleda vrlo suzdržano, gotovo kao da se stravično dosađuje performansom, što je zabavilo njezine brojne pratitelje na društvenim mrežama. 

- Nikada nitko nije bio tužniji za Božić u povijesti Bijele kuće - jedan je od brojnih komentara na Twitteru, koji, čini se, nisu zaboravili Melanijin božićni gaf. 

Najčitaniji članci