Obavijesti

Show

Komentari 0

Melodični progressive house ponovno u Zagrebu!

Melodični progressive house ponovno u Zagrebu!
4

Zvuk koji je definirao domaću elektronsku scenu´90-ih i početak 2000. vraća se u Zagreb. Riječ je o progressive groovy house ritmovima i projektu Safehouse

VIDEO

Nakon premijere na Valentinovo Skipper crew i DJ-i okupljeni oko Safehouse projekta kao i ekipa koja se tada zatekla slučajno ili namjerno na podiju A1 kultnog Aquariusa, u potpunosti zadovoljeni dozom progressive zvuka uskoro su poželjeli još. Nije ni čudno s obzirom da zaljubljenici u istinski progressive zvuk teško mogu pronaći klub u Zagrebu u kojem će naići na kvalitetnu zabavu ovakve vrste.

 Entuzijasti koji čine Skipper Crew stoga nisu dugo oklijevali pa vas ove subote 28. ožujka 2015. žele počastiti drugim izdanjem Safehouse programa, jer vjeruju da progressive house još uvijek ima svoje mjesto na našim prostorima i da publika treba imati izbor. 

Dobru zabavu i zanimljiv odabir glazbe za posjetitelje će birati rezident i nositelj Safehouse zvuka Zagrepčanin Christian M, uz warm up mlađeg kolege iz Šibenika Lovre Kanjera kojeg u klupskim sferama znamo pod imenom Lawrence K.

Bivši dugogodišnji rezident zagrebačke Jedinice Christian M, kojeg ste u posljednjih deset godina mogli osim u Jedinici slušati i u Aquariusu, Boogaloou, Saloonu ili kao warm up u Bestu s Lukeom Porterom  za ovu će priliku zaplivati u deep i progressive vodama. Lovre Kanjer - Lawrence K kojeg vežemo uz serijal partija Deep Playground, te rezidenciju u šibenskom Mangan Rules plivati će uz njega kako u houseu tako i u deep houseu isprepletenim vokalima i osjetljivim na groove. 

Christian i Lovre pokazati će kako se različite generacije za DJ pultom izvrsno nadopunjuju. SafeHouse se rodio kako bi pomogao S.O.S. projektu u vraćanju progressive zvuka u zagrebačke klubove i među nove naraštaje poklonika elektronske glazbe. Iako će se SafeHouse baviti isključivo pravim progressive zvukom današnjice, organizatori napominju da će nove i stare generacije DJ-a kao predvodnici ovog zvuka neće izbjegavati međužanrove, štoviše zalaziti će i u deep progressive i deep-house te tako pokazati svu raznolikost elektronske glazbe.

Ulaznice za ovu neukroćenu plesnu dogodovštinu mogu se nabaviti na ulazu kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu po cijeni od 30 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje