Show

Komentari 10

Menadžer bivše pjevačice ET-ja: Zvala me prije dva dana, a zbog zdravlja je odustala od turneje

Menadžer bivše pjevačice ET-ja: Zvala me prije dva dana, a zbog zdravlja je odustala od turneje

Čak nam je i sama savjetovala da pronađemo novu pjevačicu koja će ju zamijeniti, ne znam zbilja što bih vam više rekao...Zaista me zatekla informacija o Katarininom nestanku, rekao je

Bivša pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek Omazić (39) nestala je u srijedu iz bolnice Sveti Duh, a Večernji list kontaktirao je menadžera Renisa Gržinića koji je bio u nevjerici kada je saznao vijest o Katarininom nestanku. 

Zagreb: Održan veliki koncertni spektakl "Zvijezde Hit Recordsa"

- U šoku sam nisam imao pojma, sad sam iz medija saznao da je nestala, čuli smo se još neki dan, a jučer ili prekjučer vidio sam i njezin propušten poziv, ali zbog gužve nismo na kraju uspjeli stupiti u kontakt. Katarina nam je i sama rekla da posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema i da zbog toga mora odustati od zakazane turneje Flashback na koju E.T. ide s Colonijom i Karmom - rekao je menadžer za Večernji list pa dodao:

Čak nam je i sama savjetovala da pronađemo novu pjevačicu koja će ju zamijeniti, ne znam zbilja što bih vam više rekao...Zaista me zatekla informacija o Katarininom nestanku. 

PR fotografija

Na upit što će sada biti s turnejom koja je trebala početi uskoro, odgovorio im je kako su odmah nakon što ih je Katarina obavijestila o zdravstvenim problemima dogovorili da na turneju krenu s pjevačicom Meri Andraković, novom članicom E.T.-ja jer su puno truda uložili u ovaj projekt i nisu htjeli odustati. 

- U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr - kažu iz PU zagrebačke kojoj je nestanak Rautek Omazić prijavljen.