Obavijesti

Show

Komentari 254

'Meni je strašno. Udala sam se iz ljubavi, u crkvi, ispred Boga'

'Meni je strašno. Udala sam se iz ljubavi, u crkvi, ispred Boga'
8

Bojana je Marijani objasnila da više ne može podržavati vezu nje i Nemeša jer u vanjskom svijetu to ne bi napravila, a Marijana joj je objašnjavala koliko joj je teško

VIDEO

Priprema tjednog zadatka stanarima uglavnom zadaje probleme. Duško ima problema s učenjem teksta za svoju ulogu pa je zamolio Radišu da se zamijene. To mu nije uspjelo, no on ipak ne poduzima nešto po učenju teksta, a njegovi sustanari to komentiraju. Lester također ima problema zbog nepoznavanja nekih riječi, ali se svim silama trudi tekst naučiti na vrijeme. 

Međutim, najveće nesuglasice se javljaju između Nemeša i Soraje koja je dobila ulogu Julije. Nemeš nije zadovoljan njezinom interpretacijom pa joj zamjera mnogo toga i ukazuje na neke greške. Soraja mu je na takve kritike oštro odgovara. 

Vladimir  je Soraji pjevao ljubavne pjesme

Dok se Soraja kupala u bazenu, Vladimir je iz kuhinje u kojoj je spremao ručak promatrao njezine obline. Otišao je do nje i htio skočiti u bazen, a za to vrijeme joj je pjevao ljubavne pjesme. Vladimir je bio toliko napadan pa je Soraja izašla iz bazena, a Vladimir je odmah zatim ipak skočio u bazen. 

Marijana i Nemeš: Toplo, hladno

Iako je Marijana u utorak na tulumu s Bojanom i Antonijom uglavnom dijelila svoje sumnje u razvoj odnosa s Nemešom, drugi dan su se ipak grlili i izmjenjivali nježnosti kao da se nije ništa dogodilo. 

Prije nego što je odlučila Marijani reći sve što misli o njenom ponašanju, Bojana se posavjetovala s Vladimirom koji joj je i usadio crv sumnje u iskrenost Marijaninih osjećaja prema Nemešu. 

Bojanina lekcija Marijani

Ako netko vjeruje u životu u ljubav, to sam ja. Cijelo vrijeme sam bila na vašoj strani, a u cijeloj ovoj vašoj priči ja se osjećam kao magarac. Podržavam nešto što u vanjskom svijetu ne bih podržavala, započela je Bojana i nastavila.

- Nije bitno što je bilo s Vladimirom. Bitno je što ti ne znaš što hoćeš. Ti si na tulumu bila pijana, ja sam bila trijezna. I ja nisam vidjela što si ti napravila, ali po njegovim riječima zvala si ga u bazen i da spava s tobom - rekla je Bojana i dodala da inače osuđujem majke koje ostavljaju svoju djecu, a u kući je poticala nešto sasvim drugo. 

- Uništila sam svoju obitelj ostavila sam sve jer mi se samo malo zezalo - ironično je odgovorila Marijana Bojani.

- Uništila si obitelj, uništila si sve, a tko zna što će biti s tobom i Nemešom. Ne želim više poticati nešto jer mi se čini da se igraš. Zapitala sam se što moj otac misli o priči koju ja podržavam - rekla je Bojana.

- Meni je isto strašno. Udala sam se iz ljubavi, u crkvi, ispred Boga, obitelji, prijatelja. Moram izaći iz kuće i rješavati stvari iz stvarnog života - rekla je Marijana. 

Tijekom njihove prepirke u sobu je ušao Nemeš kojeg je zanimalo zašto Marijana plače, no Bojana je odbijala reći bilo što. Ipak, zbog nastale situacije Marijana je Nemešu rekla ono o čemu stanari šuškaju već neko vrijeme. Riječ je bila o tome da je upravo Marijana Vladimiru na prošlom tulumu rekla da se skine i zvala ga da spava s njom. Nemeš ju je pozorno slušao, a u ispovjedaonici je rekao da će mu biti žao ako on i Marijana izgube Bojanu kao prijateljicu.

Nominirani su Radiša, Nirmal i Vladimir

Stanari kuće Velikog Brata večeras su nominirali jedni druge na veoma originalan način. Naime, na stolu u dvorištu nalazili su se tanjuri s tortama. Svaki od stanara uzeo je jednu od torti i jednu od njih stavljao na lice osobi koju je htio nominirati. Na taj način najviše glasova dobili su Radašin, Nirmal i Vladimir. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 254
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina