Obavijesti

Show

Komentari 7

Mi smo pobijedili tumore: Ćiro, Hloverka, Hebrang...

Mi smo pobijedili tumore: Ćiro, Hloverka, Hebrang...
6

Kylie Mingoue je saznala da ima rak dojke malo prije koncerta. Hloverku Novak Srzić su izliječili 'pametni lijekovi' koji uništavaju zaražene stanice

VIDEO

Glumac Michael Douglas (65) nedavno je otkrio kako ima karcinom grla. Prije tri tjedna liječnici su mu otkrili tumor ispod jezika koji se proširio na vrat i glavu. Započeo je osmotjednu kemoterapiju. Douglas je optimističan jer su mu doktori dali 80 posto šanse za izlječenje. Neke njegove kolegice u tome su i uspjele. Kylie Minogue (42) liječnik je 2005. našao kvržicu na dojci. Nekoliko dana poslije rekao joj je da je oboljela od rakada ima rak.
- Osjećala sam se kao da se raspadam na tisuće komada - opisala je Kylie kako se osjećala. Pjevačica je tada odgodila turneju 'Showgirl - The Greatest Hits'. Zbog iscrpljujućeg zračenja, bolnih oštećenja kože i ispadanja kose mjesec i pol dana shrvana je ležala u krevetu. Dok je bila na rehabilitaciji, pisala je dnevnik nade kako bi sve žene upozorila na važnost ranih pregleda dojki. I glumica Christina Applegate (38) prije dvije godine oboljela je od iste bolesti. Odstranili su joj obje dojke. Nakon nekoliko mjeseci plastični kirurg napravio joj je nove grudi. Uz nju je bio zaručnik Martyn Lenoble, s kojim sada čeka prvo dijete. Pjevačici Anastaciji (41) rak dojke liječnici su otkrili prije sedam godina.
- Hvala svima na brizi, ali neću dopustiti da me bolest pokoleba! Borit ću se - rekla je.

'RAK TI JE SINE, KAO DA SI MRTAV'
Ćiri Blaževiću (75) u Švicarskoj su liječnici 2004. dijagnosticirali karcinom prostate. Operirali su ga u Innsbrucku.
- To ti je, sine, isto kao da ti kažu da si mrtav ili ideš u zatvor - kaže Ćiro.

TOMO: DRUKČIJE GLEDAM NA ŽIVOT
Građevinski poduzetnik Tomo Horvatinčić (62) prije 20 godina obolio je od raka kostiju. Izliječio se u Beču nakon 182 dana kemoterapije.
- Drukčije gledam na život i ljude oko sebe - rekao je tada.

'KARCINOM MI NIJE UNIŠTIO DUH'
Pjevačici Magazina Andreji Šušnjari (23) ginekolog je 2007. otkrio karcinom jajnika. Odstranjen joj je desni jajnik. Šest mjeseci išla je na kemoterapiju. To joj nije uništilo duh.

VEĆ 20 GODINA SE BORI S BOLESTI
Opernom pjevaču i predsjedniku Hrvatske udruge oboljelih od leukemije i limfoma Krunoslavu Cigoju (61) prije 20 godina liječnici su dijagnosticirali folikularni limfom. Od tada se uspješno bori s njim.

'PAMETNI LIJEKOVI' SU JE IZLIJEČILI
Direktorici programa HTV-a Hloverki Novak Srzić (53) 2007. našli su karcinom na lijevoj dojci. Odstranili su joj obje dojke. Izliječila se 'pametnim lijekovima', koji uništavaju zaražene stanice.

A. HEBRANG JE SKRIVAO RAK
Ubrzo nakon Ćire i tadašnjem ministru zdravstva Andriji Hebrangu (64) našli su rak prostate. Operirao ga je Ćirin liječnik u Austriji.
Javnosti je samo rekao da ima problema, ali ne i kojih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine