Obavijesti

Show

Komentari 2

Mia (10) o ulozi: 'Imala sam tremu, ali Kolinda je draga...'

Mia (10) o ulozi: 'Imala sam tremu, ali Kolinda je draga...'
7

Linda je jako hrabra, vjeruje u svoje ciljeve i uzore. Zauzela se za ono u što vjeruje i mislim da je to super. Bila sam uzbuđena kad sam saznala da nam dolazi predsjednica, govori nam Mia o liku kojeg tumači u seriji

VIDEO

U mjestu Dizmovo smještena je radnja serije “Dar Mar”. Godina je 2019. i predsjednica Republike Hrvatske je Kolinda Grabar Kitarović (52), koja je pristala i odglumiti svoj lik. U seriji ima veliku obožavateljicu Lindu Grob, koju tumači desetogodišnja djevojčica Mia Mikulec. Govori nam kako u stvarnom životu nema sličnosti s likom koji glumi jer nju ne zanima politika.

- Linda je jako hrabra, vjeruje u svoje ciljeve i uzore, posebno kad je predsjednica u pitanju. Zauzela se za ono u što vjeruje i mislim da je to super. Bila sam uzbuđena kad sam saznala da nam dolazi predsjednica i moram priznati da sam imala tremu. Nisam znala što bih pričala s njom, no bila je jako draga - ispričala nam je Mia.

Ovo joj je prvo glumačko iskustvo i sretna je što je dobila priliku u seriji.

- Bilo je malo treme, više uzbuđenja. Doma sam uvijek nešto glumila i pjevala pa mi je ovo došlo nekako prirodno - rekla nam je Mia.

Kolinda glumi u hit telenoveli: Sjajno sam se zabavila na setu
Kolinda glumi u hit telenoveli: Sjajno sam se zabavila na setu

Djevojčica Linda koju tumači je ambiciozna i inteligentna, a jednoga dana želi postati predsjednica Republike Hrvatske. Uzor joj je Kolinda Grabar Kitarović čiji ogroman plakat ima na zidu u svojoj sobi. Linda upija informacije, stalno nešto čita i istražuje, a drugu djecu izbjegava jer se želi “igrati” politike. Kroz cijelu seriju predsjednici šalje pisma i sanja o tome da je upozna. Naposljetku je presretna kada čuje da upravo Kolinda Grabar Kitarović dolazi u Dizmovo.

U seriji njezinu mamu glumi Ankica Dobrić (61), tatu Draško Zidar (59), a sestru Katarina Madirazza (28). Njezina televizijska obitelj dala joj je savjete kako da bude što bolja glumica.

- Osjećam se jako dobro kad glumimo zajedno, pomažu mi kad mi je neka riječ teška za izgovoriti. Volim se družiti s Ankicom, uvijek je tu za mene, baš kao prava mama. Jako je stručna i ima puno strpljenja - rekla nam je Mia i dodala da su joj neki rekli da Ankica sliči na njezinu mamu, dizajnericu interijera Mirjanu Mikulec. Ona joj je velika podrška, cijela obitelj je ponosna.

- Podržavaju me u svemu što radim. Mama je najviše ispred kamera pa s njom mogu o tome najviše pričati. Sa sestrom vježbam tekst, a tata je tu kada mi treba malo odmora - objasnila nam je Mia. Na setu su joj najteže pale riječi koje ne razumije. Morala je naučiti puno novih riječi i što one znače.

- Iznenadila sam se kako brzo naučim dugačke tekstove - kaže Mia. A osim što s veseljem odrađuje svoju ulogu, Mia blagdane provodi s obitelji. 

- Kada sve prođe, više od svega se veselimo zajedničkom putovanju. Mama je rekla da će nam odmah kupiti karte da odemo negdje. To svi jedva čekamo! - zaključila je.   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život