Show

Komentari 15

VIDEO Dimšić priznala: Podržale su me bivše pobjednice Dore

VIDEO Dimšić priznala: Podržale su me bivše pobjednice Dore

Vanna i Vesna Pisarović su Mijine najdraže predstavnice na Eurosongu, a Albina je kolegici dala vrijedan savjet

Od pobjede na Dori prošle subote Mia Dimšić (28) živi užurbanije nego ikad. Uz pripreme za Eurosong, čeka je i niz obaveza, intervjua i fotografiranja, no pjevačica zasad odlično balansira svoje zadatke.

POGLEDAJTE VIDEO: Mia gostovala u studiju 24sata

 

- Iskreno, trenutačno uopće nisam svjesna medijske pozornosti jer doslovno ne stignem upaliti internet preglednik. Jedino sam svoj nastup par puta pogledala da steknem dojam što je dobro, a što ne. Ja ću se sad sigurno zatrpati poslom jer želim ovu priliku iskoristiti najbolje što mogu, želim otići gdje god mogu. Sigurno neću puno čitati o sebi jer ne želim trošiti vrijeme na to i mislim da mi to nije emotivno korisno - smatra Mia. Ipak, brojne poruke podrške puno joj znače.

- Bilo je puno poruka, čak i od nekih ljudi s kojima se nisam čula godinama. Srce mi je bilo puno, hvala svima! - poručila je pjevačica. Posebno ju je razveselila poruka bivše pobjednice Dore, Vanne (51).

- Vanna i Vesna Pisarović su mi naše najdraže predstavnice na Eurosongu, kao djetetu su mi bile najveći idoli. Već sam od Vanne dobila lijepe poruke, i to je za mene nekakav 'puni krug' - otkrila je Dimšić. Nije tajna ni da je prošlogodišnja pobjednica Dore, Albina Grčić (23), navijala za Miju.

- Mia je bila jedan od mojih favorita i stvarno mi je jako drago zbog nje. Jako je poštujem i cijenim njen rad. Drago mi je što je ostala autentična u tom svom izvođenju i što predstavlja sebe u najboljem svjetlu - ispričala nam je Albina, koja je za Miju imala posebnu poruku.

- Dala bih joj savjet koji bih zapravo dala i samoj sebi da se mogu vratiti u prošlost - da proba smanjiti očekivanja i uživati u trenutku, pa da se onda radije iznenadi nego razočara - poručila je, a Mia se složila s njom.

- Još od prijave na Doru sam sama sebi govorila otpusti očekivanja, to mi je nekako bila mantra. Vjerujem da će biti najbolje što može biti, ja ću dati sve od sebe! Albina i ja smo se srele još u Opatiji, nismo stigle puno vremena provesti zajedno, ali dogovorile smo se da ćemo se čuti jer sigurno ima još puno tehničkih savjeta za mene - rekla je Mia. 

Najčitaniji članci