Obavijesti

Show

Komentari 4

Mia je jela samo malo kruha i povrća: 'Nije lijepo biti izbirljiv'

Mia je jela samo malo kruha i povrća: 'Nije lijepo biti izbirljiv'
10

Snježana je Sanji dala ocjenu osam jer joj se večera učinila previše jednostavnom, Danijela i Mia je dale su ocjenu sedam jer se Sanja potrudila, a nije znala da ne jede svinjetinu i krumpir, a Franjo je dao šest

VIDEO

Poduzetnica Sanja iz mjesta Dubrava Križovljanska prva je kandidatkinja koja će svojim jelima u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“ pokušati osvojiti ostale kandidate; poduzetnicu Miju, domaćicu Danijelu, krojačicu Snježanu i električara Franju te osvojiti poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna.

Sanjin se jelovnik sastoji od predjela naziva Palazzinke, glavnog jela Vulkan na Madagaskaru i deserta Kolač po receptu bake Marice. Domaćica je dočekala goste u svom prekrasnom vrtu, gdje su popili aperitiv, nazdravili za dobru večeru i ugodno druženje te se ubrzo preselili u blagovaonicu i počeli s predjelom.

- Izgleda jako lijepo - rekla je Snježana, a Danijeli se nije svidjelo što ima previše origana.

- Malo sam razočaran, palačinka, šunka i sir, samo na drukčiji način pripremljeno - rekao je Franjo. Uslijedilo je glavno jelo, a Mia je odmah rekla da neće jesti svinjetinu.

- Koliko ćete se ljutiti ako je ostavim na tanjuru? - pitala je domaćicu, no Sanja joj nije zamjerila.

- Možda to nije malo realno, doći u emisiju, a ne jesti svinjetinu... Općenito, biti izbirljiv - komentirala je Snježana, a poslije i Danijela.

- Mia je ostala gladna, pojela je samo šnitu kruha i povrće - rekla je, a potom su pojeli desert, koji se svidio svim natjecateljima.

- Nisam ostala gladna, dobro društvo i atmosfera dovoljno su me nahranili - rekla je Mia, a potom je domaćica svakom kandidatu darovala mali domaći liker od višnje. 

Na tu nije bio kraj iznenađenjima jer su stigle članice klape u kojoj pjeva i Sanja i koje su oduševile goste. Poslije pjesme kandidati su dali svoj ocjene za Sanjinu večeru. Snježana je dala ocjenu osam jer joj se večera učinila previše jednostavnom, Danijela je dala sedmicu jer joj se nije sviđao krumpir u glavnom jelu i to što desert nije bio sladak, Mia je također dala ocjenu sedam jer se Sanja potrudila, a nije znala da ne jede svinjetinu i krumpir, a Franjo je dao šest iako mu je večera bila savršena, ali smatra da kuhari amateri ne mogu kuhati za veću ocjenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina