Obavijesti

Show

Komentari 44

Mia je pronašla školjke: Ma ja sam hraniteljica svog plemena

Mia je pronašla školjke: Ma ja sam hraniteljica svog  plemena
26

Radovan je posjetio Aleksandru. Ava je za to vrijeme prala odjeću cijelom svom plemenu. Za promjenu, na Otoku odbačenih uz rižu su se za ručak jele i školjke

VIDEO

Radovan je došao na Otok odbačenih kako bi vidio Aleksandru što je nju jako iznenadilo. Mogao je birati hoće li ostati s njom jednu noć ili će se vratiti u pleme, a on je izabrao ovo prvo. Aleksandra se Radovanu sviđa od prvog dana otkako su dijelili krevet. Zbog ovog svog pothvata on će imati jedan negativan glas na plemenskom vijeću. Njega to ne brine jer smatra da nije ugrožen i da to neće negativno utjecati na ishod glasovanja, a i kako je sam rekao, bilo mu je svejedno što će se dogoditi jer je silno želio vidjeti Aleksandru. 

Aleksandra Radovana smatra vrlo hrabrim i slatkim dečkom. Nimalo nije skrivala koliko joj se svidio, a priznala je da je to tako još od početka snimanja 'Survivora'. I Radovan je otkrio svoje mišljenje o Aleksandri.

'Baš me zanima kak' će se zažvaliti neopranih zubiju'

- Lice i osmijeh su mi najbitniji kod cure, ona to sve ima - izjavio je Radovan te dodao da ju prije showa nije znao osim što ju je vidio na Gentleman's Choiceu i na Facebooku.  I ostali su komentirali Radovanovu odluku.

- Pošto nemamo televiziju, ovo je kao da smo ipak upalili televiziju  i gledamo sapunicu, baš su slatki - rekla je Stanija.

Cigi i Ava također su raspravljali o Radovanovom potezu. Za Avu je to romantično, a  Cigiju se 'povraća' od svega.

- Baš me zanima kak' će se zažvaliti neopranih zubiju - komentirao je Cigi susret Aleksandre i Radovana.

Ava je uvjerena da je u svom plemenu najviše ugrožena te da da će ona na idućem plemenskom savjetu napustiti ostale članove.

'Najsmješnije mi je bilo kad sam prala Vladine gaće'

- Sve više se osjete trzavice i tenzije iako to nitko ne želi priznati - tvrdi Ava koja je  odlučila cijelom plemenu oprati odjeću. Istaknula je da je najzahtjevniji Neven jer želi stalno biti sređen.

- On ima najviše odjeće, 'fensi' je. Najsmješnije mi je bilo kad sam prala Vladine gaće. Najviše volim prati čarape i muško donje rublje. Svatko bi me poželio za snahu iako sam prvo sebe opskrbila da budem mirišljava ako budem sljedeća koja će napustiti pleme - izjavila je Ava koja je imala pune ruke posla. 

More je Boruki na plažu izbacilo mnogo kokosa koje su oni odmah pobrali i pripremali sebi za jelo. 

Milanovoj kćerki Lari je bio rođendan pa su mu svi zajedno odlučili napraviti tortu od riže i limuna budući da nije mogao biti s njom na proslavi.

Ava i Vlada zajedno su se kupali. Iako svi tvde da među njima ima nešto više od prijateljstva, Ava tvrdi da to nije tako. 

Mia je pronašla školjke pa je zajedno sa Stanijom radila ručak. 

- Ja sam hraniteljica plemena - izjavila je Mia. Jelena im se nije pridružila za ručkom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...