Show

Komentari 8

Mia Kovačić se pojavila na dva konkurentska TV programa u isto vrijeme i zbunila gledatelje

Mia Kovačić se pojavila na dva konkurentska TV programa u isto vrijeme i zbunila gledatelje

Voditeljica In magazina gostovala je u emisiji Uršule Tolj 'Kod nas doma', koja je uživo emitirana na HRT-u. U isto vrijeme na Novoj TV emitirao se In magazin snimljen ranije istoga dana

Voditeljica Mia Kovačić (38) poznato je lice Nove TV u emisiji In magazin, a danas se pojavila na dva konkurentska programa u isto vrijeme. 

Naime, Mia je snimila svoju emisiju, pa je zatim gostovala s prijateljicom Idom Prester (42) u emisiji 'Kod nas doma' koju vodi Uršula Tolj (48). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Mia je imala dovoljno vremena da se nakon svog snimanja zaputi na Prisavlje, gdje ju je u jednom od HRT-ovih studija ugostila Uršula.

Ida i Mia osim što su dobre prijateljice, zajedno vode i web serijal 'Fakap' u kojem na zabavan način ugošćuju mnoge poznate.

Kako kažu, na početku im je bilo teško odgovoriti o neugodnjacima, ali ih zbog iznimne gledanosti danas ljudi zovu sami i žele ispričati situacije koje su proživjeli.

- Nas dvije smo i same snimile svoju epizodu ‘Fakap’ u kojoj smo podijelile neke svoje fakape. Ja ih imam stvarno puno, morali smo dugo birati koji od mojih fakapa su najbolji za ovaj format, velika je konkurencija. Mia ima puno manje, ona je kontrol-frik, sve uvijek odradi bez pogreške. To je ta razlika u karakteru, ja riskiram, opustim se, pa što ispadne. Koji put ispadne genijalno, koji put teški fakap. A Mia je uvijek racionalna, oprezna i odmjerena. Mislim da zato i funkcioniramo tako dobro i privatno i poslovno - ispričala je Ida.

 

Najčitaniji članci