Show

Komentari 0

Mia Negovetić i Edi Abazi: Osim pjesmom, na Zagrebačkom festivalu oduševili i modom

Mia Negovetić i Edi Abazi: Osim pjesmom, na Zagrebačkom festivalu oduševili i modom

Oboje su izjavili kako im je velika čast sudjelovati na Zagrebačkom festivalu, posebno jer je većina glazbenih manifestacija obustavljena zbog korone. Zajedno su izveli svoj duet 'Ljubav nema kraja'

Mlada pjevačica Mia Negovetić (18) i pjevač Edi Abazi (19) bili su jedni od najmlađih natjecatelja na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Oboje su izjavili kako im je velika čast sudjelovati na Zagrebačkom festivalu, posebno jer je većina glazbenih manifestacija obustavljena zbog korone. Zajedno su izveli svoj duet 'Ljubav nema kraja', koji je nastao kroz glasovne poruke na WhatsAppu.

- Na neki način to nam je bila najveća potvrda uz sve ostalo što je pjesma donijela - rekao je Edi.

Oboje su odlučili nastupiti u hrvatskim modnim imenima. Edi je nosio već svjetski poznatu Chypku, dok je Mia obukla crno-bijeli asimetrični kombinezon Riječanke Eni Šlosar tj. njezinog brenda Kayra.

Pjevačica se krenula upuštati u šminkanje i ovaj novi izgled mogao bi označavati novu fazu u njezinog karijeri.

- Nisam više tako mala - rekla je Negovetić prije ovogodišnjeg nastupa na Dori.

Eni i Mia imaju velike planove za budućnost, između kojih se možda nađe još neka suradnja. 

Riječanka najavljuje album, dok je Abazi izrazio želju da promijeni svoj glazbeni izričaj. Ni izolacija i korona ove godine nisu im smanjili broj ideja, a smatraju da su dobro proveli vrijeme u studijima kad već nisu mogli na pozornicama.

Najčitaniji članci