Show

Komentari 9

Michael Caine vodi ženu na sva snimanja: 'Pazi da ju ne varam'

Michael Caine vodi ženu na sva snimanja: 'Pazi da ju ne varam'

Glumac putuje na egzotične lokacije gdje surađuje s nekim od najljepših glumica na svijetu, zato njegova supruga ide s njim na doslovno svako snimanje kako bi se uvjerila da ju ne vara

Britanski glumac Michael Caine (85), koji je ostvario više od 100 glumačkih uloga, u intervjuu na promociji svoje knjige otkrio je da svoju suprugu Shakiru (71), koja je također glumica, vodi na doslovno svako snimanje filma kako bi se uvjerila da ju ne vara s 'prelijepim glumicama'. 

- Morate shvatiti da u takvom poslu putujete puno i dugo ste razdvojeni. Znate u kakve ćete situacije doći, zato ja nju vodim posvuda sa sobom da bude sigurna i da me kontrolira - objasnio je glumac. Par je u braku već 45 godina te zajedno imaju kćer Natashu (45). 

- Vrlo je bitno da veza ostane čvrsta, a samim time i brak, zato nikako ne smijete ni pomisliti na prevaru - izjavio je Caine te nadodao da je upravo to što je njegova supruga stalno s njim tajna njihovog dugog i čvrstog braka. Upoznali su se snimajući jednu reklamu, a on je postao lud za njom. 

Bio je spreman otići do Brazila, gdje je Shakira rođena, samo kako bi ju našao i pozvao na kavu. Ispostavilo se da ona živi u Londonu te je Caineu prijatelj nabavio njezin broj. Glumac je prije Shakire bio u braku s glumicom Patriciom Haines koja je preminula 1977. godine, a zajedno imaju kćer Dominique Caine (62). 

POTRESNA ISPOVIJEST MAME: 'Moja mala kćer dobila je menstruaciju u busu, a reakcija nepoznatog dečka me šokirala' 

Najčitaniji članci