Obavijesti

Show

Komentari 9

Michael J. Fox o bolesti: 'Pio sam da zaboravim dijagnozu'

Michael J. Fox o bolesti: 'Pio sam da zaboravim dijagnozu'
7

Holivudski glumac godinama se borio s ovisnošću o alkoholu, a kap koja je prelila čašu bila je kad ga je trogodišnji san pronašao kako pijan bez svijesti leži u dnevnom boravku

VIDEO

Kanadsko-američki glumac Michael J. Fox (57) imao je samo 29 godina kad mu je dijagnosticirana Parkinsonova bolest. Za Closer Weekly opisao je što je za njega značila dijagnoza.

- Iskreno, rekao sam liječnicima: 'Znate li vi tko sam ja? Mora da ste se zabunili'... Mislio sam kako je nemoguće da se to dogodi baš meni. Dijagnoza me prenerazila. Jednostavno sam 'pobjegao od nje'... A utjehu sam, nažalost, pronašao u alkoholu - priznala je zvijezda filma 'Povratak u budućnost'.

Michael J. Fox se ne predaje: Već sam trebao biti nepokretan
Michael J. Fox se ne predaje: Već sam trebao biti nepokretan

Holivudski glumac godinama se borio s ovisnošću o alkoholu, a kap koja je prelila čašu bila je kad ga je trogodišnji san pronašao kako pijan bez svijesti leži u dnevnom boravku. 

-  Pio sam kako bih zaboravio na bolest i otjerao je što dalje, ali samo sam izazvao napetosti u vlastitome braku - rekao je Fox koji je već 30 godina u braku s glumicom Tracy Pollan (58).

Upravo mu je podrška njegove obitelji pomogla da napokon potraži pomoć i svoj život dovede u red, usprkos teškoj bolesti koja ga prati tijekom gotovo cijele njegove karijere.

- Dosad sam trebao biti nepokretan, a daleko sam ja od toga - otkrio je prije tri godine za časopis Haute Living. U medijima je često isticao da ga je bolest učinila boljom osobom, a spas od posljedica bolesti pronašao je u meditaciji.

Da bi podigao svijest javnosti o jednoj od najtežih bolesti današnjice, Fox je dosad donirao preko 650 milijuna dolara za istraživanje Parkinsonove bolesti. 

VELIKI HOROSKOP ZA PROSINAC: Ribe se fokusiraju na karijeru, a Jarac treba naći ravnotežu u životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu