Show

Komentari 0

Michael J. Fox progovorio je o životu prije Parkinsona: 'Dobro sam živio, hvala vam na tome'

Michael J. Fox progovorio je o životu prije Parkinsona: 'Dobro sam živio, hvala vam na tome'

Glumac je pričao o tome kakav mu je život bio prije nego što mu je dijagnosticirana bolest, a kaže da nema vremena za sažaljenje

Holivudski glumac Michael J. Fox (61), zvijezda filmskog serijala 'Povratak u budućnost', ima Parkinsona od 29. godine, a u utorak je nakon projekcije dokumentarca 'Still: A Michael J. Fox Movie' na Filmskom festivalu 'South by Southwest' opisao kakav je život imao otkako mu je dijagnosticirana bolest.

‘STILL: A Michael J. Fox Movie'’ Premiere - 2023 Sundance Film Festival

- Sažaljenje je benigni oblik zlostavljanja. Mogu se sažalijevati, ali nemam vremena za to - rekao je glumac. Njegova partnerica Tracy Pollan (62) prošetala je na crvenom tepihu zajedno s njim.

13th Governors Awards in Los Angeles

- Imam Parkinsonovu bolest, ali imao sam dobar život, pa vam hvala na tome - dodao je obraćajući se Davisu Guggenheimu (59),redatelju filma 'Still: Michael J. Fox Movie'. Ovaj dokumentarac govori o životu Michaela J. Foxa i njegovu borbu s bolešću, a bit će objavljen na Apple TV-u, no još nije objavljen datum izlaska.

13th Governors Awards in Los Angeles

Podsjetimo, Michael je 2000. godine osnovao Zakladu Michael J. Fox za istraživanje Parkinsonove bolesti kako bi financirao istraživačke programe za borbu protiv nje. Prikupljeno je više od 450 milijuna dolara, a njegova predanost donijela mu je počasnog Oscara u studenom prošle godine.

Najčitaniji članci