"Michael Jackson nije otac nijednom od svoje djece" | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 7

"Michael Jackson nije otac nijednom od svoje djece"

"Michael Jackson nije otac nijednom od svoje djece"
6

Michaelova djeca trenutačno su kod pjevačevih roditelja. Kralj popa je htio da budu kod dadilje Grace koja je radila za njega dvadeset godina

VIDEO

Michael Jackson tvrdio je da je on biološki otac svojoj djeci. Novinarka Diane Diamond, koja je prije tri godine izdala knjigu o njegovu životu, kaže da nije tako. Rekla je da zna pravog oca Jacksonove djece, no neće ga otkriti. Također, sumnja da će on ikad izaći u javnost. Kako bi potkrijepila svoju priuču, upozorila je na to da je sve troje Jacksonove djece bijele kože i plavih očiju. Diamond kaže kako sumnja da će djeca ići Jacksonovoj obitelji, s obzirom na to da nitko od njih biološki nije povezan s njima. Jacksonu je sina Princea Michaela (12) i kćer Paris (11) rodila Debbie Rowe, njegova druga supruga. Bila mu je medicinska sestra i tako su se upoznali. Ona je lani izjavila da je zatrudnjela umjetnom oplodnjom, no nije htjela reći je li sperma Jacksonova.
Ona danas ima ranč s konjima u Kaliforniji. Princea Michaela Drugog (7), znanog kao “Blanket”, rodila je nepoznata Europljanka. Njega je 2002. kao osmomjesečnu bebu Jackson nagnuo preko balkona u Berlinu kako bi ga pokazao javnosti. Nagađa se da bi i njegova mama mogla zatražiti skrbništvo. Jackson je platio Debbie oko 20 milijuna kuna da se odrekne skrbništva nad svoje dvoje djece. Što se tiče trećeg djeteta, nagađa se da je i njemu otac isti kao i njegovu starijem bratu i sestri. Jacksonovu djecu odgajale su njihove dadilje. Školovali su se kod kuće. Jackson ih je ćesto vodio po muzejima i knjižnicama. No nije im dopuštao da se druže s drugom djecom ni da pretjerano gledaju televiziju. Malo onih koji su djecu upoznali kažu da su iznimno draga, inteligentna i pristojna.
Kum djeci je Jacksonov idol iz djetinjstva, britanski glumac Mark Lester. Bio je djećja zvijezda. Glumio je u Jacksonovu omiljenom filmu “Oliver”. Lester kaže da se ni s kim od Jacksonove obitelji još nije ćuo i da će on napraviti što god treba. Normalno bi mu bilo, kaže, da djeca budu kod Jacksonove obitelji.
- Jacksonova mama Katherine ih želi odgajati. Meuđutim, Michael je uvijek govorio da ako se njemu nešto dogodi, želi da budu kod njihove dadilje Grace - rekla je prijateljica obitelji Stacey Brown. Grace Rwaramba (42) iz Ruande kod Jacksona radi zadnjih 20 godina. Navodno je imala bitnu ulogu u njegovu životu. Priča se da su se planirali vjenčati prije tri godine. Jackson je s majkom Katherine bio u dobrim odnosima. S ocem Joeom, navodno, nije. Tukao ga je kao malog. Jacko je iza sebe ostavio dug od oko 2,5 milijardi kuna. No pjevač je djeci navodno ipak osigurao novac. Tko god dobije djecu, dobit će i milijune.

JACKOOVA DJECA ŽELE KOD BAKE?
Izvor blizak pjevačevoj obitelji otkriva kako su Michael Joseph, Jr., Paris Michael i Prince "Blankett" Michael izrazili želju da budu kod bake Katherine. Kako prenosi TMZ, cijela obitelj podržava ovu ideju jer smatraju da su Katherine i Joe Jackson jedini koji mogu pomoći djeci da shvate tko je bio njihov otac te im pomoći. Nemaju nikakav odnos s biološkom majkom Debbie Rowe.

JACKSONOV FAN POKUŠAVA SE UBITI
Čuvši za idolovu smrt, Rus Pavel Talalajev, koji je bio na nebrojeno operacija kako bi mu sličio, prerezao si je žile. Spasili su ga, no on se pita zašto. Pokušat ću se ubiti opet, zaključio je.

DOKTOR BI MU LAGAO DA GA JE OPERIRAO
Jackoa je otac zvao Nosonja. Kirurg zvan Dr. Hollywood nije ga mogao uvjeriti da mu nos više ne može smanjivati. Navodno bi ga uspavao kako bi mu lagao da ga je operirao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Albanska megazvijezda UEFA-e: 'Imate bolje igrače, a Joško me očarao. Naša snaga su navijači'
EKSKLUZIVNO: 'LUKA JE HEROJ'

Albanska megazvijezda UEFA-e: 'Imate bolje igrače, a Joško me očarao. Naša snaga su navijači'

Eva Murati (29) već osam godina vodi emisiju specijaliziranu za nogometnu Ligu prvaka. Za 24sata govori o Europskom prvenstvu: ‘Na terenu će biti prava bitka'

Knoll 'oplela' po njemačkoj TV voditeljici: 'Da tako izgledam i ja bih nosila zimsku odjeću...'
NE ŽELI TRPJETI UVREDE

Knoll 'oplela' po njemačkoj TV voditeljici: 'Da tako izgledam i ja bih nosila zimsku odjeću...'

Prije utakmice Hrvatske protiv Španjolske, Knoll je dala intervju za jednu njemačku televiziju. Navodno je voditeljica govorila ružne stvari o njoj i njezinom outfitu...
Čitačica s usana otkrila što je princ Louis rekao Kate u kočiji: Njegove riječi dirnule su mnoge
BILI SU U KOČIJI

Čitačica s usana otkrila što je princ Louis rekao Kate u kočiji: Njegove riječi dirnule su mnoge

Kate Middleton nakon šest mjeseci izbivanja iz javnosti zbog dijagnoze raka, pojavila se na ceremoniji 'Trooping the Colour' u Londonu. S njom u kočiji bila su djeca