Show

Komentari 6

Michelle je uzbuđena: Pokreće kulinarsku emisiju za najmlađe

Michelle je uzbuđena: Pokreće kulinarsku emisiju za najmlađe

Show se kreće prikazivati od 16. ožujka, a namijenjen je prvenstveno djeci. Michelle će imati 'pomoćnike' - dvije lutke prikladnih imena Waffles i Mochi, dok će ona biti vlasnica trgovine

Bivša prva dama Amerike Michelle Obama (57) pokreće vlastiti kulinarski show na Netflixu pod nazivom 'Waffles+Mochi'. Michelle je zvijezda i izvršna producentica emisije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Barack Obama postao je multimilijunaš

Show se kreće prikazivati od 16. ožujka, a namijenjen je prvenstveno djeci. Michelle će imati 'pomoćnike' - dvije lutke prikladnih imena Waffles i Mochi, dok će ona biti vlasnica trgovine.

- Više sam nego oduševljena. Uzbuđena sam za obitelji i djecu koji će nam se pridružiti na našoj avanturi dok istražujemo, kuhamo i jedemo prefinu hranu iz svih dijelova svijeta - rekla je Michelle. 

Kroz emisiju će, rekla je Michelle, biti prikazano njihovo zajedničko putovanje na kojem će se okušati u kulinarstvu. 

- Uz pomoć prijatelja, među kojima je i vlasnica supermarketa Michelle Obama te čarobne leteće košarice za kupnju koja je zamišljena kao vodič, glavni likovi Waffles i Mochi putovat će svijetom i posjećivati razne kuhinje, restorane, farme i domove, pripremati jela s raznovrsnim začinima uz pomoć poznatih chefova, djece i poznatih ličnosti - rekli su iz Netflixa.

Dječji show povezan je sa sloganom 'Pokrenimo se' iz Michelline zdravstvene kampanje, kojom je cilj suzbiti pretilost među mlađim naraštajima. Svrha je pokrenuti inicijative koje bi pomogle obiteljima da imaju pristup zdravoj i cjenovno pristupačnoj hrani te da povećaju tjelesnu aktivnost. 

Najčitaniji članci