Obavijesti

Show

Komentari 4

Michelle Obama: Kćeri se nisu smjele ni poljubiti bez zaštitara

Michelle Obama: Kćeri se nisu smjele ni poljubiti bez zaštitara
4

One su stalno uz sebe imale zaštitare. Zamislite da se pokušate prvi put poljubiti dok oko vas stoje muškarci s pištoljima i slušačicama u ušima, ispričala je Michelle Obama

VIDEO

Američka pravnica i bivša prva dama SAD-a, Michelle Obama (55), prvi put je nakon izlaska iz Bijele kuće progovorila o tome kako je bilo teško osigurati normalno djetinjstvo svojim kćerima Maliji Ann (21) i Sashi (18). 

- Bili smo normalni ljudi sve dok Barack nije održao govor na konvenciji i tada je sve krenulo kao raketa. Osam godina smo živjeli kao 'Da, vaš tata je predsjednik. To nema nikakve veze s vama. Odlazite u školu. Da, imate zaštitare sa sobom, ali ignorirajte ih. Vaš je cilj doći do škole, vratiti se, imati solidne ocjene. Ne ponašati se nedolično i ne sramotiti nas' - izjavila je Michelle u razgovoru za portal ETonline. 

Unatoč tome što su Michelle i bivši predsjednik Barack Obama (57) radili na tome da im kćeri imaju što normalnije djetinjstvo i sama pravnica je objasnila koliko je to teško bilo za njih. 

- One su stalno uz sebe imale zaštitare. Zamislite da se pokušate prvi put poljubiti dok oko vas stoje muškarci s pištoljima i slušačicama u ušima - objasnila je. Problem je bio i kad su Malia i Sasha odlazile kod svojih prijateljica. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:49

- Zvali smo njihove roditelje i rekli smo im 'Trebat ćemo vaš broj osiguranja i datum rođenja. Doći će nekoliko muškaraca pretražiti kuću. Ako imate pištolje ili drogu, slobodno im recite jer će ih oni svejedno pronaći. Neće ništa uzeti, samo trebaju znati gdje stoji. I da, jedan će muškarac s pištoljem cijelu noć sjediti na vašem kućnom pragu. Dajte mu da koristi WC, to bi bilo lijepo od vas - našalila se Michelle. 

Michelle i Barack u braku su od listopada 1992. godine, a zajedno su radili u odvjetničkom uredu 'Sidley Austin' gdje su bili jedni od rijetkih zaposlenih Afroamerikanaca. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...