Show

Komentari 51

Migranti provalili u kuću Dine Merlina: Policija ulovila jednog

Migranti provalili u kuću Dine Merlina: Policija ulovila jednog

Lopovi su ušli u pjevačevu kuću u Sarajevu preko prozora i nisu se obazirali na postavljeni videonadzor. Čim su provalili aktivirao se alarm i nisu uspjeli ništa ukrasti

Dva migranta jučer su nakon ponoći provalila u obiteljsku kuću pjevača Dine Merlina (58) u četvrti Alifakovac u Sarajevu, piše Dnevni avaz. Neslužbeno saznaje da su ušli u Merlinov dom preko prozora i nisu se obazirali na videonadzor. 

Čim su migranti provalili u pjevačevu kuću, aktivirao se alarm i nisu uspjeli ništa ukrasti. Policajci su brzo stigli u Merlinov dom, a nakon potjere su uhvatili jednog lopova. Dnevni avaz je od izvora bliskog istrazi saznao da migrant nije imao dokumente kod sebe, pa se nije mogao utvrditi njegov identitet niti nacionalnost. 

- Riječ je o mlađem muškarcu koji je dao dva datuma rođenja. Jednom je naveo da je rođen 1997. godine, a drugi put je naveo da je u pitanju 1998. godina - ispričao je izvor za Avaz. Merlin i njegova obitellj nisu bili kod kuće kada su migranti provalili. 

Pjevač je sa suprugom Amelom od njegove 17. godine, a oženio ju je kao 21-godišnjak. Supružnici imaju kćer Naidu i sina Hamzu. Merlin kaže da je to bila ljubav na prvi pogled i sjeća se i datuma te je riječ o 8. kolovozu 1979. 

- Vidio sam je u džamiji, prišao joj i sigurno joj rekao nešto neodoljivo kad je sa mnom još i danas - rekao je svojedobno pjevač. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Najčitaniji članci