Obavijesti

Show

Komentari 37

Mihaela iz 'Savršenog': 'Mijo nije takav kako sam zamišljala'

Mihaela iz 'Savršenog': 'Mijo  nije takav kako sam zamišljala'
10

Mihaelini daljnji planovi ovise o ishodu emisije i o tome hoće li biti sama ili imati partnera. Sebe vidi u različitim područjima zbog svoje govorne sposobnosti, empatije i pedantnosti

VIDEO

Porečanka Mihaela Muhvić (23) jedna je od natjecateljica ovogodišnje sezone realty showa u kojem se bori za 'Gospodina savršenog' Miju Matića (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

- Mijo na prvi pogled nije bio muškarac kakvim sam ga zamišljala, no svakim novim susretom sviđao mi se sve više. Jako mi je bitno da se karakterno slažemo i da imamo slične poglede na život što se, naravno, nije moglo vidjeti na prvu - priznala je za RTL. Smatra kako se nije teško zaljubiti u ovakvim okolnostima.

- Svaki dan iščekuješ samo njega, a on je svaki put sve ljepši i svaki put dolazi s novim iznenađenjima. Svaki je spoj poseban na svoj način i sa sigurnošću mogu reći da neke djevojke nikada i nisu doživjele latice ruža, svjećice i sve ostale stvari koje situaciju podižu na neki novi nivo - ispričala je i dodala kako misli da će svima ovaj show ostati u lijepim uspomenama.

Od djevojaka, kaže kako,najviše se slaže s Anitom i Barbarom, a također i s Emily, iako nisu provodile puno vremena zajedno. 

- Vjerujem da se prijateljstva razvijaju tek nakon showa, a u kući sam u korektnom odnosu sa svima. Izdvojila bih djevojke s kojima sam bila u sobi jer sam s njima svakako provodila najviše vremena. Barbara, Anita i Nikolina bile su moje 'dobro jutro' i 'laku noć' - rekla je Mihaela. Dodala je kako trenutno najvećom konkurencijom smatra Emily i Nušu.

Mihaelini daljnji planovi, kako kaže, ovise o ishodu emisije i o tome hoće li biti sama ili imati partnera. Sebe vidi u različitim područjima zbog svoje govorne sposobnosti, empatije i pedantnosti. Također, kaže kako bi joj pojavljivanje na televiziji također moglo proširiti vidike i otkriti nešto o čemu još nije razmišljala.

- Snašla bih se bilo gdje ako bih pokraj sebe imala muškarca kojeg volim li posao koji me ispunjava. Voljela bih pronaći nekoga s kime bi mogla provesti ostatak života u skladu - zaključila je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao