Obavijesti

Show

Komentari 7

Mihrimah s detektivom zbog kojeg se rastala sad čeka dijete

Mihrimah s detektivom zbog kojeg se rastala sad čeka dijete
8

Sultanija Mihrimah iz 'Sulejmana Veličanstvenog' udaje se krajem mjeseca. Iako se od prvog supruga rastala prije šest mjeseci, Pelin Karahan ne misli da srlja u brak

VIDEO

Odrasla sam i znam što je za mene najbolje. Budući suprug je potpuna suprotnost bivšem i zato sam uvjerena da ćemo uspjeti, kaže Pelin Karahan (29). Turska glumica, koja se proslavila kao razmažena sultanija Mihrimah u povijesnom televizijskom spektaklu “Sulejman Veličanstveni”, već je odredila datum vjenčanja, ali taji ga kako bi izbjegla paparazze. Pelin već neko vrijeme organizira veliko ljetno slavlje na turskoj obali, a među gostima će biti većina glumaca iz hit-serije. Iako je htjela intimno vjenčanje, glumica se požurila s pripremama jer je – trudna već tri mjeseca!

Odrekla se imovine i rastala u samo deset minuta

Navodno se nije htjela udati s “trbuhom do zuba” pa će sudbonosno “uzimam” izreći već 24. lipnja. Otkad joj je Bedri Güntay (33) dao zaručnički dijamantni prsten, glumica ga ponosno pokazuje.

- Stalno ga ‘glancam’ i divim mu se - smije se Mihrimah. S privatnim istražiteljem u vezi je tek oko pola godine. Upoznala ga je na tulumu samo nekoliko dana poslije službene rastave od Erdinça Bekiroğlua (31), ali šuška se da su se zaljubili mjesecima prije. Glumica je s trenerom fitnessa i pilatesa bila u braku dvije godine. Ljubav su uništili Erdinçovi ljubomorni ispadi.

- Smetala mu je njezina slava, nije podnosio njezine obožavatelje i otjerao ju je od sebe. Pelin mu je dala više nego dovoljno prilika da se smiri, ali on ih je sve prokockao - rekli su prijatelji. Mihrimah se u brakorazvodnoj parnici, koja je trajala samo deset minuta, odrekla podjele imovine i više nije u kontaktu s bivšim suprugom. Za Erdinça, koji joj je bio prva velika ljubav, udala se u Barceloni. Na svadbi su bili samo matičar i kumovi. Mladenci su poslije ceremonije roditeljima i prijateljima poslali zajedničku fotografiju.

'Bebu nismo planirali, ali sad je jedva čekamo'

- Ako puknuto uže spojite čvorom, onda je taj čvor njegova najčvršća točka. Ali ta točka najviše pritišće dušu - napisala je

Pelin na društvenoj mreži. Osim te izjave, glumica više nikad u javnosti nije spominjala razvod. Kako se prema turskim zakonima ne može ponovno udati dok ne prođe barem 300 dana od razvoda, Pelin je od istanbulskog suda tražila iznimku. Sudac joj je zbog trudnoće izdao dozvolu za sklapanje braka. Par je, kažu prijatelji, razgovarao o djeci čim su se upoznali, ali bebu nisu planirali ovako rano. Ipak, vesele se prinovi jer oboje žele veliku i skladnu obitelj. Mihrimah i dalje želi otvoriti pekarnicu o kojoj sanja od djetinjstva. Glumica dodaje da ju je sultanija, koja ju je proslavila i izvan domovine, puno naučila o vezama i ljubavi.

Život sultanije Mihrimah nije joj nimalo primamljiv

- Tek sam na snimanju serije shvatila koliko su žene kroz povijest patile zbog dogovorenih brakova. Kad samo pomislim da su iste stvari i danas normalne u nekim državama, prođu me trnci. Nikad ne bih pristala na život kakav je imala sultanija. Ljepota i bogatstvo su potpuno bezvrijedni kad moraš dijeliti krevet s nekim koga ne podnosiš - kaže Pelin. Njezin lik u seriji prvo je bio zaljubljen u hrabrog ratnika Bali-bega Malkočoglua, ali roditelji su je natjerali da se uda za Rustem-pašu, konjušara podrijetlom iz Hrvatske, koji je vremenom postao veliki vezir. Iako se nekoliko puta htjela rastati, Mihrimah je ostala u braku zbog dobrobiti dinastije. S očevom sestrom, sultanijom Fatmom, ratovala je zbog zgodnog perzijskog princa Elkasa Mirze. Kad je saznala da se tetka i princ trebaju vjenčati, dogovorila je njegovo smaknuće. Poslije se zaljubila u liječnika Pabla koji je bio rob Mehmet-paše Sokolovića. S njim je čak planirala i bijeg iz Osmanlijskog carstva, ali odustala je netom prije ukrcavanja na brod. Iako je s Rustemom imala kćer i sina, Mihrimah mu nije oprostila što je izdao njezina mlađeg brata Bajazida, kojega je sultanova kći htjela vidjeti na čelu dinastije. Prokazala ga je neprijateljima koji su ga ubili.

- Naučila sam da se za ljubav treba žrtvovati. Ako nisi sretan, bolje je biti sam. Vjerujem u drugi brak. Učila sam na pogreškama iz prijašnjeg i sigurno ih neću ponavljati - kaže glumica.

'Zbog lošeg oca bit ću najbolja majka'

Novog zaručnika već je upoznala s obitelji. Roditelji su ga prihvatili, iako su u početku bili skeptični i mislili su da im kći srlja u brak.

Pelin je prijateljima i kolegama rekla da je trudna na nedavnoj dodjeli nagrada turskoga glumišta. Prvih mjesec i pol dana trudnoće nije ni znala da čeka bebu, a spol će, nada se, napokon saznati na sljedećoj liječničkoj kontroli.

- Ne zamaram se time hoću li roditi dječaka ili djevojčicu. Bitno je samo da dijete bude zdravo. Ljubavi mu sigurno neće nedostajati. Ne znam tko je sretniji zbog prinove, zaručnik ili ja. Zbilja smo u sedmom nebu - kaže glumica. Iako je sad napokon zadovoljna i ispunjena, Pelin nije imala idilično djetinjstvo poput većine vršnjaka. Otac je majku i nju ostavio kad je imala samo osam mjeseci. Viđali su se povremeno, ali glumica nije osjećala povezanost s ocem pa je u tinejdžerskim godinama prekinula svaki kontakt s njim.

- Nedostajala mi je očinska figura, osobito kad sam bila osjetljiva i u pubertetu. Ocu ne mogu oprostiti što je otišao kad je majci i meni bio najpotrebniji, ali barem mi je nešto dobro ostavio u naslijeđe. Zbog lošeg iskustva s njim obećala sam si da ću, kad rodim, biti najbolja majka na svijetu. Dijete će mi biti centar svemira i sve će biti podređeno njemu - kaže sultanija Mihrimah. Turska glumica i budući suprug još ne znaju hoće li poslije vjenčanja odmah ići na medeni mjesec ili će ipak pričekati rođenje prinove.

Finale “Sulejmana” snimala je trudna

Brže se umarala i imala je mučnine, ali je sve scene odradila kao profesionalka, kažu kolege iz serije “Sulejman Veličanstveni”. Trudna Pelin prva je čestitala televizijskom bratu Mustafi, Mehmetu Günsüru (39), na nagradi za najboljeg glumca. S kolegama je poslije svečane dodjele slavila u istanbulskom restoranu, ali pila je samo vodu i među prvima je otišla kući.

- Čekala sam savršen trenutak da ljudima s kojima sam na setu provela tri godine objavim da sam trudna. Imali smo trostruko slavlje - za moju bebu, finale serije i Mehmetovu nagradu - rekla je Pelin, koja ekipu s kojom je snimala TV seriju smatra svojom drugom obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'
DOBILA KĆER

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'

Influencerica je krajem prošle godine podijelila kako će sa zaručnikom Goranom Mandićem dobiti dijete. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada je često dijelila kako izgleda njezina trudnoća

Filip iz 'Braka na prvu' priznao Tamari: 'Postala si mi jako bitna u životu. Hvala ti na svemu!'
UŽIVALI NA VEČERI

Filip iz 'Braka na prvu' priznao Tamari: 'Postala si mi jako bitna u životu. Hvala ti na svemu!'

Tamari je iskustvo u show 'Brak na prvu' bilo jedno od najbolji u životu jer je puno naučila od Filipa, a on je zahvalan što je u showu kao suprugu dobio upravo nju
Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima
LJUBAVNA PRIČA PARA

Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima

Profesionalni pokeraš Goran Mandić i glumica zaručili su se 2022. na egzotičnim Maldivima, a dvije godine kasnije postali su roditelji