Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Mijenja se tradicija: Prvi izbor za Miss Amerike bez bikinija...

Ovo je kulturna revolucija, rekli su organizatori izbora za Miss Amerike 2019. godine. Hodanje u kupaćim kostimima i štiklama bila je dugogodišnja tradicija izbora i obavezni dio programa

Miss New York Nia Imani Franklin poses for a photo after she won Miss America on stage in Atlantic City
Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
10 komentara

Izbor za Miss Amerike, koji je bio jučer, ostat će zabilježen u povijesti. Nakon 92 godine natjecanja, misice po prvi put nisu prošetale u kupaćim kostimima.

- Ovo je kulturna revolucija - rekli su organizatori izbora za Miss Amerike 2019. godine. Hodanje u kupaćim kostimima i štiklama bila je dugogodišnja tradicija izbora i obavezni dio programa. 

Miss New York Nia Imani Franklin celebrates going on to the next round during the Miss America 2019 pageant in Atlantic City | Autor: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL/screenshot Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL/screenshot

- Razgovarala sam s mnogo mladih djevojaka koje su mi rekle da bi htjele biti dio programa, ali ne žele okolo 'paradirati' u kupaćim kostimima - rekla je novinarka Gretchen Carlson (52). 

Ross Mathews hosts the Miss America pageant on stage in Atlantic City | Autor: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL/screenshot Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL/screenshot

Dio programa s večernjim haljinama, za kojeg se smatra da je jedan od najljepših krugova izbora, također je promijenjen. Više nema pravila za odijevanje. Izbor odjeće sada je slobodan tako da svaka djevojka može izraziti svoj individualni stil. 

Miss New York Nia Imani Franklin reacts after she won Miss America on stage in Atlantic City | Autor: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL/screenshot Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL/screenshot

Nia Franklin iz New Yorka, koja je odnijela titulu, također će se pamtiti. Ona je prva koja nije prošetala u kupaćem kostimu, a osvojila je lentu.

- Trebalo mi je puno ustrajnosti da dođem ovdje i samo se želim zahvaliti svojoj prekrasnoj obitelji - rekla je Nia nakon što ju je bivša Miss Amerike Cara Mund (24) okrunila.

 

Naši partneri pišu
Message