Obavijesti

Show

Komentari 74

Mika i Giba Vasić: I u štiklama smo pravi frajeri i volimo cure

Mika i Giba Vasić: I u štiklama smo pravi frajeri i volimo cure
4

SLAMAJU ŽENSKA SRCA Braću Vasić su kao tinejdžere zadirkivali jer su nosili pripijene hlače i mamine štikle. Oni tvrde da vole samo cure, ali susjedi su skeptični

VIDEO

Susjedi Mike i Gibe Vasića (22) iz srpskog sela Prokuplje nakon 'Big Brothera' počeli su spekulirati o tome da će blizanci početi piti hormone za rast grudi i da će operirati spol jer žele postati žene. Dečke to ne ljuti, ali su im takve priče smiješne.

- Ljudi su ljubomorni na našu popularnost. Mi znamo da se nekim ljudima ne sviđamo, ali na to se ne obaziremo jer za dobrim konjima se diže prašina - rekao je Mika.

Nakon izlaska iz izolacije, kaže Mika, u njegovom životu mnogo toga se promijenilo. Prekinuo je trogodišnju ljubavnu vezu s misterioznom djevojkom iz Njemačke.

Ona je, doznajemo, bila ljubomorna na njegovu avanturu na Košutnjaku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mika i Giba u maminoj odjeći

Gibina djevojka iz Beograda dečka je dočekala nakon 99 dana, koliko su bili razdvojeni, i stalno se viđaju pa je njihova ljubav jača nego ikad. Blizanci su odrasli u Njemačkoj i odmalena su se voljeli dotjerivati i lijepo odijevati. Majka Rada kupovala im je istu markiranu odjeću, međusobno se friziraju, a slušaju Jelenu Karleušu i Beyonce. Kad su na glazbenom natjecanju pred publikom Velikog brata izveli pjevačko-plesnu točku u štiklama i kostimima sa šljokicama pjevajući Beyoncin hit 'Single Ladies', Mikini i Gibini poznanici počeli su govoriti da blizanci inače po susjedstvu šetaju u potpeticama.

- Prvi smo put hodali u štiklama u kući. Kad nam je Veliki brat dao kostime, jedva smo došli od kupaonice do dnevnog boravka. A meni je putem puknula peta. Prvo sam optužio produkciju da su mi dali nekvalitetne cipele, a kad sam obuo novi par, shvatio sam da je hodanje u štiklama teže nego što se to meni činilo - rekao je Mika. Majka Rada (50) tvrdi da su sinovi oduvijek voljeli u kući paradirati u njezinoj odjeći i obući.

Čeka se veliko romsko vjenčanje

- Uvijek su voljeli da probaju moju štiklu. Govorili su mi: ‘Mama, obuj se ovako, ovo je moderno’. Šminkaju me i rade frizuru. Upoznala sam njihove djevojke. Ako mi budu snajke, to će da bude stvarno ljepota. Mi Romi volimo lepe snajke. Gibina iz Srbije je još ljepša od Mikine iz Njemačke. Balkanski blizanci nakon showa dobili su poslovne ponude iz Hrvatske, a priželjkuju da će im popularnost pomoći u tome da dobiju posao na televiziji. Ipak, prvo će s Barbarom (25) i Tinom (24) Šegetin odraditi poslovni projekt u Hrvatskoj, koji zasad drže u tajnosti. 

Tina je ipak pala na Darka

Zato se s Riječankama stalno čuju i dopisuju. Tina se, osim s Vasićima, ne skida s telefona i zbog pobjednika showa Darka Petkovskog (27).

- Stalno se čujemo, svaki dan i jako si falimo. Mislim da naš odnos ide prema ljubavnoj vezi, ali to ćemo definirati tek kad se vidimo - kaže Tina koja još nije sigurna hoće li otputovati u Makedoniju ili će Darko doći u Rijeku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije