Obavijesti

Show

Komentari 24

Mila Elegović: Egipat je divan, uživala sam u zemlji faraona

Mila Elegović: Egipat je divan, uživala sam u zemlji faraona
5

Glumici je Firenza artistički najdraži grad na svijetu. Na Maldivima joj se svidjela kuća usred oceana na stupovima. Sloveniju često posjećuje jer obožava planine

VIDEO

Maldivi su samo jedno od mjesta gdje je glumica Mila Elegović slavila rođendan. S otočja su joj se u sjećanje urezali svjetlost, mir, tišina i čistoća.

- Probudiš se u dva ujutro, a vani sto ljudi čisti plažu. Da bi taj raj opstao i da ne smetaju turistima, noću čiste - kaže glumica. (fotografija 1) U zemlju faraona otišla je s prijateljicom Ljiljanom Škorić, a u njoj bi, priznaje Mila, rado živjela. Obišle su i više nego turisti obično vide.

- Fasciniralo me što o arhitektu koji je osmislio i izgradio Keopsovu piramidu ne postoji nijedan trag. Samo jedna mala figurica u Egipatskom nacionalnom muzeju u Kairu. Napravio je nešto najvelebnije na svijetu, a iza njega je ostala samo ta figurica. To i vodiči pričaju kao kuriozitet - kaže Mila (fotografija 2).

Iz Egipta nerijetko odu i u Jordan (fotografija 3). I nije, dodaje, točno da Arapi vole gledati baš plavuše.

- Oni gledaju sve. Taj orijentalni pogled je puno iskreniji i dublji, puno bolje čita ljude. Tu vrstu pažnje zapadnjacima je teško izdržati - priča.

U Firenzu (fotografija 4) se također rado vraća zbog velike količine umjetničkog duha. Kao da je, govori, jedan grad na svijetu posvećen samo umjetnosti. Draga joj je i zbog studenata iz cijelog svijeta koji sa svojim kartama na svakom uglu, gradu daju posebnu čar. Slovenske Alpe (fotografija 5) su mjesto gdje kaže da se osjeća najviše svoja, najiskrenija, najotvorenija. Na Vršiču, tromeđi Italije, Austrije i Slovenije svidjele su joj se i pitome ovčice koje hodaju cestom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine