Obavijesti

Show

Komentari 97

Milan je tražio savjet astrologa da riješi problem sa Severinom

Milan je tražio savjet astrologa da riješi problem sa Severinom
4

U svom kafiću sastao se s astrologom Dušanom Veličkovićem koji je na laptopu gledao položaj zvijezda i planeta te objašnjavao Milanu situaciju, piše srpski Alo!

VIDEO

Pisalo se da za feng shui savjete plaća i po 360.000 kuna, da je po savjetu vračare srušio kuću i 'upecao' Severinu (41)... Milan Popović (47) sad je od astrologa navodno potražio i savjet za rješavanje bitke za skrbništvo nad malim Aleksandrom, piše srpski Alo!

Fotografi tabloida snimili su ga dok je u svom kafiću razgovarao s astrologom Dušanom Veličkovićem.

- Astrolog je bio izuzetno tih, tako da se u početku nije čulo što pričaju, no kad su se opustili točno se znalo da su se sastali kako bi Milan uz pomoć zvijezda što prije riješio svoj aktualni problem sa Severinom - rekao je izvor za Alo!.

Veličković je, dodaje izvor, na laptopu gledao položaj zvijezda i planeta te objašnjavao Popoviću što ga čeka u narednom periodu. Rekao mu je kad će biti najbolje vrijeme za razgovor s odvjetnicima i rješavanje pitanja skrbništva. Nakon njihova razgovora Milan je izgledao zadovoljno.

Nastavlja se 'prepucavanje'

Srpski 'kralj bakra' za Index je pak rekao da sina nije vidio od 19. srpnja. Htio ga je odvesti na ljetovanje, no Severina mu to nije dozvolila. Rekla je da dijete ima svoje navike i red koje se, dodaje, uklapaju samo u njen raspored. 

Tvrdi da joj na korištenje nije dao ni domenu ni mail adresu koju koristi, a tako ni šifre.

- Lažne optužbe za krađu su očigledno proizvod neznanja i nepoznavanja prava informacijskih tehnologija - stoji u Milanovu priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...