Obavijesti

Show

Komentari 84

Milan Popović: Aleksandar je isti Seve, imaju sasvim iste oči

Milan Popović: Aleksandar je isti Seve, imaju sasvim iste oči
8

Biznismen je za srpski Puls demantirao napise da se nije naviknuo na plač sina. Priznao je da je u jednom trenutku otišao spavati u drugu sobu da se ne mora buditi

VIDEO

Nakon napisa srpskih medija da se Severina (40) vratila u Split k majci jer njezinom zaručniku smeta plač tromjesečnog sina Aleksandra, srpski 'kralj bakra' demantirao je napise da se nije naviknuo na proširenje obitelji.

- Kako mi može smetati plač rođenog sina? Ja jedva čekam da se on probudi, da raste pored mene. Kakvo bježanje i priče da sam zbog njega pobjegao iz našeg stana u Beogradu? Ne znam kako se to bježi od ljudi koje voliš. Stvarno svašta. Severina je fantastična majka. Mene to uopće nije iznenadilo, znao sam da će tako biti - rekao je Milan Popović (46) za srpski Puls.

Dodaje da je s njim i Severinom sve u redu i da njihova veza nije u krizi.

- Ona je sada s našim sinom u Zagrebu, s majkom, a kada ih poželim vidjeti, ja sam tamo za 35 minuta. Apsolutno sudjelujem u odgoju svog djeteta - izjavio je Milan.

Priznaje da nemaju dadilju za malenog koji spava s njima u sobi te da se u jednom trenutku ipak prebacio spavati u drugu sobu.

- Ja sam u jednom trenutku ipak prešao u drugu sobu. Zašto ja moram ustajati i buditi se? Pa, neću ga valjda ja dojiti - našalio se biznismen.

Dodaje da maleni Aleksandar više nalikuje pjevačici.

- Ma, isti je Severina! Te oči su potpuno njene, nema što. Tako obično bude, sinovi uvijek sliče na majke - kaže biznismen.

Kaže da se Severina i on nisu odlučili živjeti samo u Beogradu i da zbog toga njihova veza nije u krizi.

- Severina i ja idemo tamo gdje nam se u tom trenutku hoće. Zbog posla ja ne mogu non-stop biti tamo gdje je ona, i ona, naravno, to razumije. Uostalom, i ona ima svoj posao. Ode na turneje, na koncerte, i šta onda da kažem? Mi se savršeno razumijemo oko takvih stvari. U našoj vezi nema nikakve krize - rekao je Milan.

Bio je prisutan na porođaju, a kaže i da se Seve do posljednjeg trenutka opirala izazivanju umjetnih trudova.

- Severina je imala osjećaj da ne treba pristati na te prijedloge. Bio sam na porođaju, ali ne zato što je ona bila razmažena trudnica koja je to zahtijevala, nego zato što sam ja na tome inzistirao - priznao je biznismen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Klara želi napustiti show, a Jole se čudi što Karmen ne želi: 'Radi čega je ona zapravo ostala?'
NOVA EPIZODA 'BRAKA NA PRVU'

Klara želi napustiti show, a Jole se čudi što Karmen ne želi: 'Radi čega je ona zapravo ostala?'

Jole je odlučio ostati u 'Braku na prvu' jer jako cijeni sve ljude u eksperimentu, a Karmen koliko mora. Ona je isto napisala da ostaje, a Joletu nije bilo jasno zašto ostaje jer sigurno nije zbog njega