Show

Komentari 48

Severinin menadžer: Milan joj za nastup nije dao 370.000 kn

Severinin menadžer: Milan joj za nastup nije dao 370.000 kn

Tomica Petrović kaže kako bi bilo baš lijepo da pjevačica za nastupe uistinu zaradi iznose poput onog koji je navodno dobila pjevajući na rođendanu svog novog dečka

Iako se pisalo da je za gažu na rođendanskoj proslavi svog novog dečka osim ljubavi zaradila 370 tisuća kuna, njen menadžer tvrdi da to nije istina. Tomica Petrović za Večernji list rekao je da 'cifra' koju je Severina (38) zaradila na Adi Ciganliji znatno manja, no on se ne bi bunio kad bi ona toliko zarađivala. To bi, kaže, bilo odlično. 

Otkrio je da on čuva labradora Picassa kojeg je Severina dobila na poklon od bivšeg, Slavka Šajinovića (41), i dodao da su napisi da je pjevačica psa vratila Slavku i njegovim roditeljima u Rijeku netočni. Nije htio otkriti kamo su točno otputovali Severina i Milan Popović (45), je li njihova destinacija Pariz, Miami ili možda Cipar. Rekao je da o Severininom preseljenju u Beograd nema ni govora, već da ostaje u Zagrebu ili Splitu. 

Prodat će 'ljubavno gnijezdo'?

Nakon što je prodao svoj stan u rijeci Slavko Šainović (41) promjenio je nekoliko podstanarskih adresa. Trenutačno živi u Voloskom blizu Opatije, a navodno se i iz tog stana planira brzo iseliti i vratiti se u Rijeku gdje žive njegovi roditelji, piše Jutarnji list. Uz to, sportski centar koji ima s partnerima navodno je u ozbiljnoj krizi pa će morati smisliti nov način da zaradi nešto novca. 

Severina će pak navodno uskoro prodati kuću u selu Babiloni na obroncima Učke koju je kupila jer je planirala zajednički život sa Slavkom. Kuću je, tvrde izvori bliski pjevačici, ona kupila sama. Riječ je o dvoetažnoj kući od dvjestotinjak četvornih metara koju je Severina od lokalnih poduzetnika kupila na ljeto 2009. u roh-bau fazi.

Najčitaniji članci