Obavijesti

Show

'Milena se plašila osuda. Radit će seriju o svom zlostavljanju...'

'Milena se plašila osuda. Radit će seriju o svom zlostavljanju...'
4

Odluku da javno progovori o silovanju glumica Milena Radulović donijela je uz pomoć prijatelja, kolega i psihologa. Sada radi na scenariju za seriju 'Učitelj' prema istinitom događaju koji je doživjela

VIDEO

Nakon što je glumica Milena Radulović (25) progovorila o profesoru glume Miroslavu Aleksiću (68) koji ju je silovao, javile su se i druge njezine kolegice koje je pogodila ista sudbina, a mnoge su joj pružile podršku. Ovo je silovanje potreslo regiju, a Mileni je bilo teško progovoriti o svemu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Glumice i napadi 01:25

Odluku da sve prizna javno nije donijela sama, već uz pomoć prijatelja, kolega i psihologa koji joj pomaže da prijeđe preko svega što joj se dogodilo i što ju je obilježilo.

- Milena do sada nije bila spremna govoriti o silovanju koje je doživjela. Zbog toga je javnost ostala u šoku kada je odlučila prijaviti učitelja glume za seksualno zlostavljanje - ispričao je za Alo.rs izvor blizak glumici. 

Milena Radulović stigla je na sud u Beogradu, počelo je njeno saslušanje o silovanju

Dodao je kako su joj dugogodišnje seanse kod psihologa pomogle da ojača te prihvati da ono što joj se dogodilo nije njezina krivica, ali da je njezina dužnost da o tome javno progovori. 

- Plašila se osuda, pitanja što je čekala do sada, zašto je šutjela, zbog čega je odlučila sada progovoriti... Za sve postoji razlog i sva ova pitanja imaju svoj odgovor, ali on će do kraja istrage ostati nepoznat - dodao je izvor za srpske medije.

Beograd: Izjava Milene Radulović povodom slučaja seksualnog zlostavljanja

Psihoterapeut je u razgovoru s Milenom saznao kako ona radi na scenariju za seriju 'Učitelj' prema istinitom događaju koji je doživjela i u tome ju je podržao. 

- Milenin psihoterapeut smatra kako je ideja da se ekranizira ono što je proživjela jako dobra. Prije svega, zbog toga da svi vide što se događalo iza zatvorenih vrata ugledne škole glume. Na kraju, dobro je i zbog toga što će Milena tako prijeći preko traume koju je doživjela te ojačati fizički i psihički - zaključio je izvor. 

Srpski mediji pišu kako je Milena o tome pričala i sa svojim mentorom, Draganom Bjelogrlićem (57), ali i s drugim glumcima i producentima. 

Oglasila se Milena: Moje je bilo da ne šutim, iskreno se nadam da će progovoriti i druge žrtve
Oglasila se Milena: Moje je bilo da ne šutim, iskreno se nadam da će progovoriti i druge žrtve

- Sv su podržali njezinu ideju da snimi seriju prema istinitom događaju, ali da u njoj glumi sebe samu. Smatraju kako nitko neće bolje odglumiti situacije i osjećaj koji je imala dok je trpjela zlostavljanje. Tako će najbolje pokazati kako se žrtve silovanja osjećaju dok se zlostavljanje događa i kroz što prolaze - dodao je izvor.

Scenarij za Mileninu seriju 'Učitelj' trenutačno je u ranoj fazi. Za sada ima sinopsis koji će razrađivati. Srpski mediji pišu kako se o ovoj seriji, ali i o samom seksualnom zlostavljanju koje je doživjela, Radulović više ne želi oglašavati. 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu