Obavijesti

Show

Komentari 3

Miley opet zajahala kuglu, The Weeknd došao u modricama

Miley opet zajahala kuglu, The Weeknd došao u modricama
12

Najviše puta presvukla se Lady GaGa koja nas ni ovoga puta nije razočarala svojim ekstravagantnim modnim kombinacijama. Osim što je mijenjala stajlinge, držala se uputa pa je nosila te mijenjala maske

VIDEO

Dodjela MTV video glazbenih nagrada bila je unatoč pandemiji korona virusa koja je zahvatila svijet. Unatoč tome što su se i za vrijeme nastupa nosile maske pa i tijekom 'preuzimanja' nagrada/kipića te su se u potpunosti pridržavali propisanih mjera i uputa, neke su zvijezde ipak odlučile ostati kod kuće.

POGLEDAJTE VIDEO: Evo što se nosilo na dodjeli nagrada 2019. godine

Pokretanje videa...

01:27

Jedna od njih je i pjevačica Taylor Swift (30) koja je snimila video u kojem je zahvalila svima koji su glasali za njezinu pjesmu 'The Man' zbog koje je dobila kipić za najbolju režiju. Kao i uvijek bilo je zlobnika koji su smatrali da se Taylor trebala našminkati i srediti kao da zaista ide na dodjelu, a onda je za tu prigodu odjenula 'običnu' košulju i imala je minimalno šminke na licu. 

Taylor Swift accepts the award for Best Direction for "The Man" during the 2020 MTV VMAs

- Ma treba joj zapljeskati jer nam je dala lekciju kako se treba ponašati. Koga briga za šminku, sramite se - bio je jedan od komentara. 

Ipak, ovogodišnja dodjela neće se pamtiti po Taylor, obilježila ju je Lady GaGa (34). Presvlačila se nekoliko puta jer je na pozornicu po kipić dolazila čak četiri puta, a nije bila u nekim od tih outfita kad je nastupala s Arianom Grande (26). Svaki od tih stajlinga bio je poseban, ali na to smo od nje i naučili.

Lady Gaga and Ariana Grande perform during the 2020 MTV VMAs

Doduše, malo nas je čak i 'zeznula' nekoliko puta jer smo je na promocijama filmova i posebnim eventima znali vidjeti u elegantnim kreacijama, ali brzo se vratila 'pod svoje'. U svaku kombinaciju uklopila je i zaštitnu masku, ali ne onakvu kakvu većina nosi. Bila je raskošna, s raznim detaljima i prekrivala bi cijelo lice. 

Lady Gaga accepts the award for Best Collaboration for "Rain On Me" during the 2020 MTV VMAs

Za pjesmu 'Rain On Me', koju je otpjevala s Arianom Grande, dobila je nekoliko nagrada; za najbolju kinematografiju, najbolju suradnju, pjesmu godine, izvođača godine i 'Tricon' nagradu. 

Lady Gaga accepts the Tricon Award during the 2020 MTV VMAs

Ono što smo vidjeli 2013. u spotu za pjesmu 'Wrecking Ball', Miley Cyrus (27) ponovila je i na ovogodišnjoj dodjeli video glazbenih nagrada. Ljuljala se na kugli i pjevala 'Midnight Sky', a za pjesmu 'Mother's Daughter' dobila je dvije nagrade - za najbolju montažu i najbolju scenografiju.

Miley Cyrus performs during the 2020 MTV VMAs

Reperica Doja Cat (24) nastupila je u atraktivnom prozirnom kombinezonu koji je vješto skrivao strateška mjesta. Osvojila je nagradu za najboljeg novog glazbenika, a njena pjesma 'Say So' bila je nominirana i za pjesmu godine, ali 'otela' ju je GaGa. 

Doja Cat performs during the 2020 MTV VMAs

Kanadski pjevač Abel Makkonen Tesfaye, poznat i kao The Weeknd (30) dobio je kipić za video godine i najbolji R&B video za pjesmu 'Blinding light'. Ipak, nije prošao neprimijećeno s obzirom na to da mu je lice bilo puno modrica. Na kraju je ispalo da se radi o šminki, a nosi je već nekoliko mjeseci i stalno popravlja kako bi promovirao svoj rad. Naime, takav je osvanuo i u spotovima svojih pjesama. 

The Weeknd accepts the award for Best R&B during the 2020 MTV VMAs

Kolumbijski pjevač Maluma (26) dobio je nagradu za najbolji Latino video za pjesmu 'Que Pena', a na nastupu je sa sobom imao i plesačice koje su bile usklađene s njegovim žutim odijelom. 

Maluma performs during the 2020 MTV VMAs
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao