Show

Komentari 13

Milijana: 'Našla sam dečka koji je mlađi od Milojka, on ima 65'

Milijana: 'Našla sam dečka koji je mlađi od Milojka, on ima 65'

Bogdanović uživa u mladosti, no stariji muškarci i dalje se 'lijepe' za nju. Jednom je prilikom rekla kako bi željela probati s mlađim muškarcima, jer joj sa starijima očito ne ide

Milijana Bogdanović (22) i Milojko Božić (75), proslavili su se kao najkontroverzniji par na Balkanu.

No njihova idila nije dugo trajala. Česte svađe u realityju te Milijanine prevare ispred supruga rezultirale su zahtjevom za razvod. 

POGLEDAJTE VIDEO: Milijana varala supruga pred kamerama

No krenuli su dalje. Božić je uspio pronaći novu srodnu dušu.

- Milojko je zaljubljen u susjedu koja brine o njemu otkad on nije sa Milijanom. Veseo je, uopće ga ne zanima Milijana. Želi joj sreću, papire za razvod će joj potpisati sa zadovoljstvom - rekao je strogo pouzdan izvor za Kurir.

A i Milijani je opet krenulo na ljubavnom planu. Otkrila je kako u njezinom životu postoji novi muškarac, no isprva je bila tajnovita.

Srpski Kurir piše kako je bila gost u jednoj emisiji, a voditelj ju je ispitivao o njezinom novom dečku. Naposljetku je otkrila samo njegove godine. 

- Našla sam dečka koji je deset godina mlađi od Milojka - pohvalila se.

Uživa u mladosti, no stariji muškarci i dalje se 'lijepe' za nju. Jednom je prilikom rekla kako bi željela probati s mlađim muškarcima, jer joj sa starijima očito ne ide. No vratila se na staro. 

U realityju je Milojka varala s s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žapcem, a tada se šuškalo kako je trudna. Iako nije bilo tako, Milojko je i to hladno primio. Nije se obazirao, želio se što prije razvesti.

- Već sam rekao kako sam se na silu oženio. Prvo se moramo razvesti, kasnije se neka uda za koga želi - rekao je Božić.

Najčitaniji članci