Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
46 komentara

Milijana nasrnula na Milojka: Mrš, pseto! Skloni mi se s očiju

Netrpeljivost između Milijane Bogdanović i Milojka Božića raste iz dana u dan, a Milijana često i nasrne na starijeg partnera. Ovaj put ga je gurnula, a zatim je uzela šalicu kako bi ga pogodila

Foto: screenshot/
46 komentara

Milijana Bogdanović (21) u više je navrata bila nasilna prema zaručniku Milojku Božiću (74). Ne ustručava se udariti znatno starijeg partnera, a sada ga je tako jako gurnula da je zateturao. Zatim je uzela šalicu kako bi ga njome pogodila, ali se predomislila. Kada je Milojko htio uzeti vodu, otela mu je bocu pred nosom i nije mu dala piti.

Foto: screenshot/

- Mrš, skloni mi se s očiju. On mene provocira ljudi, je li vidite? Neće ti pet osiguranja pomoći! - vikala je Milijana i nastavila:

- Znaš kad ću ti više spremam jelo, pi*ka li ti materina! Ni kod kuće ti neću spremam ako budem s tobom, džukelo jedna... Je*at ću ti mrtvu majku. Jedna natjecateljica joj je rekla kako bi je drugi već odavno ubili zbog svega što je napravila.

Foto: Lucija Pticar

Inače, Milijana je nedavno na poligrafu odgovarala na pitanja o stanaru Aleksandru Požgaju. Na pitanje: 'Je li istina da si imala spolni ili oralni seks s Aleksandrom', Milijana je odgovorila da nije. No, poligraf je njezin odgovor zabilježio kao netočan, a onda je priznala sve.

PALA JE NA POLIGRAFU Milijana i Požgaj priznali spolni odnos: 'Moglo je to malo duže'

- Imali smo seksualni odnos, nije samo bio oralni seks u pitanju. To se dogodilo u izolaciji na zajedničku inicijativu - objasnila je Milijana koja je s oženjenim Požgajem bila u izolaciji 10 do 15 minuta. 

Foto: screenshot/

- Da smo mogli ostati još 15 minuta duže, to bi bilo odlično - dodala je Milijana.

POGLEDAJTE VIDEO:

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i prejedala se

Naši partneri pišu
Message