Obavijesti

Show

Komentari 63

Milijunaš u Hrvatskoj odabrao samo jednu curu: Grle se i ljube

Milijunaš u Hrvatskoj odabrao samo jednu curu: Grle se i ljube
9

Dan i Madison nisu otkrili u kakvom su odnosu, ali teško da će ovaj model smiriti razuzdanog multimilijunaša. Dan je jednom bio u monogamnoj vezi, ali kaže da više voli imati nekoliko djevojaka istovremeno

VIDEO

Multimilijunaš Dan Bilzerian (39) doputovao je u Hrvatsku prije nekoliko dana u društvu nekoliko ljepotica, ali čini se da mu je jedna malo draža od ostalih. Dok je šetao Dubrovnikom, Dan je sa sobom poveo američkog modela Madison Jewel Marquez

Dan Bilzerian, američki multimilijunaš uDubrovniku

POGLEDAJTE VIDEO: Dan Bilzerian u Hrvatskoj

Pokretanje videa...

Dan Bilzerian plovi Jadranom 01:32

Dok su šetali gradom i fotografirali se s obožavateljima, činilo se kako su Dan i Madison vrlo bliski. Poslije su objavili fotografije koje to i dokazuju. Dan je na Instagram profilu objavio fotografiju gdje Madison i on sjede jedno pored drugoga.

- Većini ljudi život prolazi dok oni rade planove za njega - napisao je Dan uz fotografiju na kojoj on i Madison imaju osmijeh od uha do uha. 

Poslije je i manekenka objavila fotografiju s multimilijunašem. On je bio naslonjen na ogradu, a ona ga je zagrlila. Na fotografiji se čini kao da Madison poseže za poljupcem. 

Dan i Madison nisu otkrili u kakvom su odnosu, ali teško da će ovaj model smiriti razuzdanog multimilijunaša. 'Kralj Instagrama' jednom je bio u monogamnoj vezi, ali kaže da više voli imati nekoliko djevojaka istovremeno. 

- One se trude mene zadovoljiti i međusobno se natječu koja će biti bolja prema meni. To mi uljepšava život. Slava i novac igraju ulogu. Vjerojatno većina njih ne bi bila sa mnom da to nemam. Što se tiče braka, ja nisam čovjek za to, ali razumijem one koji žele pronaći nekoga i imati djecu. Možda ću i ja tako jednoga dana - rekao je Dan. 

Madison na društvenim mrežama nema puno fotografija, no one koje podijeli većinom su golišave. Nedavno je objavila fotografiju s otoka Hvara, na kojoj nosi minijaturni kupaći kostim plave boje.

- Život je uvijek bolji u bikiniju - istaknula je manekenka, a komplimenti su joj pristizali sa svih strana. 

Dan Bilzerian, američki multimilijunaš uDubrovniku
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor