Show

Komentari 4

Milojko opet razmišlja o braku?: 'Susjeda brine o njemu, fina je, a Milijana mu je uzimala novac'

Milojko opet razmišlja o braku?: 'Susjeda brine o njemu, fina je, a Milijana mu je uzimala novac'

Božić je podnio papire za razvod braka od Milijane, a ona je nedavno otkrila kako im je prva brakorazvodna parnica u prosincu. Bogdanović uživa u društvu novog dečka, no i Milojku se osmjehnula sreća

Otkako su najavili razvod, Milijana Bogdanović (22) i Milojko Božić (75) krenuli su svatko svojim putem. Slovili su za najkontroverzniji par na Balkanu zbog razlike u godinama. No idili je ubrzo došao kraj.

POGLEDAJTE VIDEO: Milijana je varala supruga pred kamerama

Milijana je trenutačno u srpskom reality showu 'Parovi', a nedostaje joj njezin novi dečko, imućni Miloš (61). Nakon prekida s Milojkom brzo je 'uplovila' u novu vezu. Naglasila je kako mu želi ostati vjerna. Ona je novu vezu javno obznanila, no nedavno su je kandidati 'Parova' ispitivali što se događa s Milojkom.

Nije željela puno komentirati, no naglasila je kako im je prva brakorazvodna parnica početkom prosinca, zbog čega se jako raduje. 

- Ne mogu dočekati taj dan. Od Milojka mi ništa nije ostalo, osim televizora - ispričala je Bogdanović.

Milojko je podnio papire za razvod braka, a kasnije je otkrio kako i on ima novu ljubav. Blizak izvor Božiću za srpske medije otkrio je kako se ne odvaja od susjede koja brine o njemu. Smatra kako će se ponovno oženiti. 

- Gospođa zaista vodi računa o Milojku i u njemu ne vidi korist kakvu je vidjela Milijana. Ona ga je čuvala, uzimala novac i iskorištavala. K tome, javno ga je varala - ispričao je izvor blizak Milojku pa dodao:

- Gospođa koja je jako bliska s Milojkom njegovih je godina, fina, školovana, ima manire i nije skandal majstor kao Milijana.

Najčitaniji članci