Obavijesti

Show

Komentari 102

Minea: Draga Nikita, nitko ti ne brani, pronađi i ti sebi svoj trio

Minea: Draga Nikita, nitko ti ne brani, pronađi i ti sebi svoj trio
4

Nikita je uvjerena da su se Renata, Ivana Banfić (44) i Marinela Jantoš Ella (43) udružile i organizirale povratak na estradu jer im zbog krize u državi treba novac

VIDEO

Ako se toliko želi udružiti s nekim, zašto to ne napravi? Stekla sam dojam da sad predstavlja novi projekt, ali izgleda da ipak žali za danceom, kaže Renata Končić Minea (36). Zagrepčanka, koja je karijeru počela 1996. godine na Dori pjesmom “Good Boy”, iznenadila se kad je čula da ju je riječka pjevačica izvrijeđala. Nikolina Ivošević Nikita (44) smatra da Minei nije mjesto u dance triju jer uopće ne pjeva taj glazbeni žanr. 

Nikita je uvjerena da su se Renata, Ivana Banfić (44) i Marinela Jantoš Ella (43) udružile i organizirale povratak na estradu jer im zbog ekonomske krize u državi očajnički treba novac.

- Okupljanje je bilo iznenadno i spontano. Nije nama sinula ta ideja, nego obožavateljima. Zvali su nas iz Solina i molili da napravimo koncert. Reakcije publike bile su toliko dobre pa smo odlučile napraviti veliku povratničku turneju - kažu Minea, Ella i I Bee. 

Sve tri se slažu da ljudima u današnja teška vremena očito nedostaju britke i jednostavne pjesme poput “Šumice”, “Iza ponoći”, “Vrapci i komarci” i drugih koje su prije 20-ak godina bile apsolutni hitovi u diskotekama diljem Hrvatske. Poslije gaže u Solinu, dance trio za 8. ožujka, na Dan žena, priprema veliki koncert u Dubrovniku, a oko Uskrsa će se predstaviti i zagrebačkoj publici. Minea kaže da se na prvom zajedničkom nastupu ježila od emocija, a Ivanu su oduševili fanovi koji su znali čitavu koreografiju njezine “Šumice” na koju su spontano skidali košulje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ella dodaje da je uvijek iznova razvesele anegdote s fanovima iako se već naviknula da joj čak i djevojke bacaju grudnjake na pozornicu.

Riječanka Nikita, koja trenutačno radi na sedmom albumu, za portal Scena.hr je rekla da je jedina dance zvijezda u Hrvatskoj, a Ella, Minea i I Bee su samo njezine loše kopije.

- Minea je očito zalutala u taj trio, a i Ivana me čudi. Ipak je ona uvijek bila zabavnjak, pa se bacila u komercijalne vode, pa postala narodnjak... Žena kopa, radi, valjda se pokušava prilagoditi - rekla je Nikita aludirajući na Ivanin ekološki uzgoj voća i povrća nedaleko od Velike Gorice gdje pjevačica živi sa suprugom Krunom Ladišićem (40) i četverogodišnjim sinom Janom.

- Bolje da ništa ne komentiram - kratko je rekla Ivana Banfić na Nikitine zajedljive izjave.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...