Obavijesti

Show

Komentari 2

Minja otkrio tajne 35 godina prijateljstva s J. Radeljakom

Minja otkrio tajne 35 godina prijateljstva s J. Radeljakom
1

Voditelj kultne emisije 'Muzički tobogan' prisjetio se prijateljstva s Josipom Dikanom Radeljakom koje je započelo prije 35 godina u Splitu. Oboje vole glazbu i nogomet

VIDEO

Upoznali smo se u Splitu. To je Dikanov rodni grad, kao i mog oca. Zato nas i veže ljubav prema Dalmaciji i Hajduku, prisjetio se voditelj dječjih emisija Minja Subota (75).

Dodao je da posebno pamti avanturu na brodu Josipa Radeljaka (71). Ondje je Minja pao u more bacajući sidro. Prijateljstvo s Josipom počelo je prije 35 godina u Splitu gdje je voditelj dolazio sa suprugom Brankom (73) na ljetovanje. Zbližila ih je ljubav prema glazbi i nogometu. Dikan je u to vrijeme imao bend “Batali”.

- Bliski smo od mladih dana. Kad se sastanemo, još prepričavamo anegdote s našim zajedničkim prijateljem, pokojnim Milovanom Ilićem MiniMaxom, s kojim je Minja tada vodio vrlo popularnu emisiju ‘Od glave do pete’ - rekao je Radeljak. Prisjetio se i druženja s legendom jugoslavenskoga glumišta Ljubom Tadićem, njegovim kolegom Danilom Batom Stojkovićem i Draganom Nikolićem.

- Oduvijek smo voljeli razgovarati o kulturi i gospodarstvu, a komentirali smo i žene. Uz to po logici ide i hedonizam - govori Radeljak. Na nedavnom predstavljanju monografije Ene Begović u Novom Sadu poznati voditelj govorio je o uspomenama na glumicu.

- Susretali smo se često jer sam bio blizak glumačkim krugovima. Ena je bila jedinstvena - rekao je Subota. Još ga obožavatelji svakodnevno zaustavljaju na ulici kako bi se s njim fotografirali.

- Šetajući Beogradom s Minjom shvatio sam da je on i dan danas jedan od najpopularnijih ljudi Srbije, iako je davno emitirana posljednja epizoda njegova legendarnog ‘Muzičkog tobogana’ - hvali Josip prijatelja.

Premda posljednjih godina Minja radi u tvrtki za prodaju posuđa, rado se vraća voditeljskim angažmanima.

- Često me pitaju kako je moguće da toliko dugo trajem, na što odgovaram da su zvijezde Zdravko Čolić i Oliver Dragojević, a ja sam samo prijatelj generacija koje su rasle uz mene - rekao je Subota. Dodao je da su mu, osim glazbe, strast i fotoaparati koje skuplja već godinama.

- Imam veliku kolekciju, nešto manje od 200 kamera jer obožavam fotografirati gdje god se nađem - istaknuo je Minja. Kada je voditelj došao na projekciju filma “Neposlušni”, u kojem je imao veliku ulogu, na Sundance festival, imponiralo mu je što su ga novinari uspoređivali s Robertom Redfordom (77).

No njegov prijatelj Radeljak ga radije uspoređuje s vječito mladim Dorianom Grayom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu