Obavijesti

Show

Komentari 28

Mira je već uspjela, Rina 'riga vatru' zbog ljubomore

Mira je već uspjela, Rina 'riga vatru' zbog ljubomore
5

Mira i Ornela predložile su Rini da nakon pranja podova mogu oprati i Mrkvicu i njegovog pišu. Riječanka je tada Miri rekla da će živjeti u paklu

VIDEO

Mira, Ornela i Lucija dogovorile su se kako će Rinu pokušati izluditi tako što će ju napraviti ljubomornom. Već nekoliko sati nakon kovanja plana, on je i realiziran s neočekivano dobrim rezultatima. Mira je Rini rekla da ima velike uši, a to je bilo dovoljno da 'vladarici Kuće' prekipi i odmah krene u protunapad.
- Slušaj, mala, ajde pazi šta pričaš. Kao prvo, moje uši nisu velike, a kao drugo, pogledaj svoja hobitska stopala - odbrusila je Rina Splićanki, koja je izgleda očekivala baš takvu reakciju.
- E, Rina, ti stvarno ne znaš prihvatiti kritiku. Ja mislim da si ti jedna ful iskompleksirana žena, zato se tako i ponašaš - odgovorila je Mira. Rina je tada počela prijetiti:
- Muči glupačo, ajde razmisli prije nego što progovoriš, ti si glupa klinka, zagorčat ću ti život ovdje, sutra pereš kupatilo i podove.
Ornela i Mira su tada osjetile da su probile Rinin 'oklop' i počele su s podbadanjem. Mira je pitala može li uz podove oprati i Ivana, a Ornela joj je ponudila pomoć.
- Oprat ću i Ivana ujutro pod tušem, da bude fin i mirisan. Može, Ornela, oprat ćemo ljubiću i pišu - rekla je Mira, a onda je skupa s Ornelom 'umrla od smijeha'.
- Mala jadna si u p.... m......., doletit će ti nešto. Začepi tu jeb... gubicu. Živjet ćeš u paklu, jel me razumiješ? Slušaj me dobro, jaranko mala, ti si za mene selja-belja. Glupačo mala, dva ćeš tjedna ribati podove, a zatim ideš kući plačući - odbrusila je Rina. Kasnije je u sobi objasnila novu situaciju i svom Mrkvici:
Ona je tipična mala glupačica iz Dalmacije, ljigava Splićanka, neće mene drkati mula najobičnija. Nemaš ti s njom šta pričati kao da ti je frendica, razumiješ li me Ivane?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina