Obavijesti

Show

Komentari 13

Mirjana Hrga: Uskoro ćemo reprizirati naše vjenčanje

Mirjana Hrga: Uskoro ćemo reprizirati naše vjenčanje
10

Novinarka i suprug Dean Šarić odmarali su se s prijateljima za uskrsni vikend u Dubrovniku. Lani u prosincu vjenčali su se na otočiću u Crnoj Gori

VIDEO

Nakon što sam nekoliko dana bila sama u Dubrovniku, pridružio mi se Dean. Za Uskrs smo prošetali Međugorjem, a s prijateljima smo posjetili i prvo etnoselo, rekla nam je novinarka Mirjana Hrga te dodala da je u Dubrovniku posjetila sajam obrta DAUDU na tvrđavi Revelin. Susreli su se s Miom Begović i njenim suprugom Željkom Žnidarićem.
- No moram reći da nismo bili na modnoj reviji vjenčanica. Vjenčanice nismo ni vidjeli. Zbrisali smo na večeru - ispričala je Hrga, koja će uskoro ponoviti slavlje povodom svojega tajnog vjenčanja, koje je bilo sredinom prosinca prošle godine u C. Gori.
- To je bila intimna ceremonija za tridesetak ljudi. Uskoro ćemo napraviti veliki tulum za širi krug naših prijatelja, ali bez odijela i vjenčanice - smije se. Nakon što je dala otkaz na Novoj TV, posvetila se suprugu, oftalmologu zagrebačke poliklinike Visumed, te pisanju.
- Nedavno sam počela raditi intervjue s kandidatima za gradonačelnike pojedinih gradova za tportal. Bila sam u Dubrovniku, idem u Rijeku i Split. Dobila sam i nekoliko poslovnih ponuda, ali nisam pristala niti na jednu - otkrila je Hrga. Šuška se da ona i Dean što prije žele postati roditelji, no o tome s nama nije željela razgovarati.
- Kako Bog da - prokomentirala je sa smiješkom na licu.

DUBROVNIK IH PODSJEĆA NA LJUBAV
Mirjana i Dean vjenčali su se u prosincu na otočiću Gospe od Škrpjela u Crnoj Gori. Proslava nakon vjenčanja bila je u Dubrovniku, u restoranu Nautika, gdje su se jele delicije - stonske kamenice na ledu, pjena od jastoga i kavijara Beluga s laticama od 24-karatnog zlata te jaja od prepelice u kremi od šumskih gljiva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin