Obavijesti

Show

Komentari 28

Mirjana i Dean večerali su kavijar s komadićima zlata

Mirjana i Dean večerali su kavijar s komadićima zlata
13

Mladenci su napravili raskošnu svadbenu večeru u Dubrovniku koja ih je stajala barem 100.000 kn. Dean se pokrio po glavi, gosti bježali od objektiva

VIDEO

Bivša reporterka Nove TV u crnoj haljini s dubokim dekolteom brzo je koračala prema otmjenom dubrovačkom restoranu Nautika. Ne skidajući osmijeh, Mirjana Hrga (37) spustila je pogled. U restoran je ušla kroz stražnji ulaz. Za to vrijeme njezin suprug, oftalmolog Dean Šarić (43), bezizražajnog lica ušao je na prednji ulaz. Ubrzo su počeli stizati i uzvanici - Robert i Dijana Zuber, Vanja i Zoran Mamić te ostali gosti, njih 30-ak. Među njima bio je i Siniša Sušec, brat Mirjanina bivšeg dečka Saše. Svi uzvanici podijelili su se u dvije grupe, jedna je ulazila na prednji, a druga na stražnji ulaz. I dio njih se pokrivao po glavi.
Svadbena večera na drugom katu restorana obilovala je “perverznim” specijalitetima - započela je stonskim kamenicama na ledu, a nastavljena je pjenom od jastoga i kavijarom Beluga s laticama od 24-karatnog zlata te jajima od prepelice u kremi od šumskih gljiva. Nakon toga gostili su se škampima na salsi od manga, zapečenim fileom sanpijera s listićima badema i teletinom punjenom vršcima zelenih šparoga. Za desert je bio souffle od čokolade sa sorbetom od dinje te svečana torta, uz koju se pio prošek Hektorović 2005. s Hvara. Prosječna večera u tom restoranu po osobi stoji oko 1000 kuna. Ova raskoš mladence je stajala barem 100.000 kuna. Slavilo se uz klapu Ragusa do 4.30 ujutro. Tada su gosti otišli za hotel Hilton Imperijal, gdje su im mladenci platili sobe. Najjeftinija soba je oko 1000 kuna.

GOSTI S POKRIVALIMA BJEŽALI OD OBJEKTIVA
Nije se samo Dean Šarić pokrivao po glavi. Činio je to i dio gostiju. Vidjevši objektive, svi su okretali ili spuštali glavu, a jedna uzvanica se zamotala u crni šal. U Perastu, crnogorskome mjestu nasuprot otočiću Gospe od Škrpjela, gdje je bila svadba, svi su od objektiva bježali u autobus.

TAJNA LOKACIJA NIJE OSTALA TAJNA
Kao novinarka, Mirjana Hrga nerijetko se bavila otkrivanjem tajni drugih javnih osoba. Sad je odlučila okrenuti ploču, pa je najvažniji dan svog života željela zadržati za sebe. Navodno nitko od uzvanika nije točno znao kamo idu na vjenučanje premda su, zbog potrebne putovnice, mogli pretpostaviti da idu izvan Hrvatske.

BEZ FORMALNOSTI
Mirjana nije bacala buket tijekom večere, a nije bilo ni klasičnog rezanja torte, kao ni “uobičajenoga” svadbenog plesa.

LUKSUZNI HOTEL
Nakon zabave mladenci su otišli u predsjednički apartman hotela Hilton Imperijal, gdje noćenje stoji oko 20.000 kuna.

POKUŠALA ZAVARATI JAVNOST
Hrga je donedavno svima tvrdila da će se udati nakon Valentinova. Samo rijetki su znali za njezine prave namjere.

PREVIŠE ŠMINKE
Mnogi svjedoci su komentirali kako nešto nije u redu s Mirjaninim tenom - ili je pretjerala s kvarcanjem ili se previše napudrala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu