Obavijesti

Show

Komentari 37

Mirjana se tajno udala za Deana Šarića u Crnoj Gori

Mirjana se tajno udala za Deana Šarića u Crnoj Gori
20

Mirjana Hrga dan ranije stigla je na otok Gospe od Škrpjela. Dean Šarić uputio se avionom za Dubrovnik jutro uoči vjenčanja u Crnoj Gori

VIDEO

Ugledni oftalmolog Dean Šarić (43) u subotu oko 13 sati sletio je na dubrovački aerodrom. Mirjana Hrga na jug je otišla dan ranije kako bi sve pripremila za vjenčanje na crnogorskom otočiću Gospe od Škrpjela i svečanu večeru u ekskluzivnom restoranu Nautika u Dubrovniku.
Sa Šarićem su u Dubrovnik stigli Zoran i Vanja Mamić te Robert Zuber sa suprugom Dijanom. Oni i još dvadesetak uzvanika autobusom su iz Dubrovnika otputovali u Crnu Goru. U mjestu Perast sjeli su u turistički brod kojim su prešli na otok.
Intimna ceremonija počela je oko 16 sati. Za kumu je Hrga izabrala prijateljicu, dr. Neviju Lozicu, snahu nekadašnjeg vaterpolista Boška Lozice. Na otočiću su za uzvanike pripremili i švedski stol.
- Da se i udajem, ne bih nikad nikome rekla - kazala je Mirjana. Župnik iz Perasta, Srećko Majić nije želio ništa otkrivati. Mirjana se nakon ceremonije, zbog hladnoće, presvukla u crne hlače, smeđe čizmice te zaogrula krznenim kaputom. Šarić se po povratku u Perast pokušavao sakriti od medija pokrivajući glavu jaknom. Autobusom su se, zajedno s uzvanicima, vratili u Dubrovnik. Večera u restoranu Nautika počela je u 20 sati.
Mladenci su za goste rezervirali 30 soba u luksuznom hotelu Hilton Imperijal. Za sebe su rezervirali predsjednički apartman.
Mirjana i Dean u vezi su od svibnja ove godine. Mirjana je došla u njegovu ordinaciju smanjiti dioptriju laserom. Par je ubrzo počeo zajedno živjeti u Deanovu stanu na zagrebačkom Bijeniku. Šuškalo se i da čekaju bebu, ali ona je to demantirala. Mirjana je nedavno dala otkaz na Novoj TV. Što će sad raditi, ne zna se.



PRIPREME U TAJNOSTI
Mirjana Hrga i  Dean Šarić sjeli su u avion za Dubrovnik. Njihova misija - nitko ne smije znati zašto i kamo putuju...

U DUBROVNIKU IH ČEKA AUTOBUS ZA CRNU GORU
Uzvanike su u luksuznom hotelu Hilton Imperijal čekale plaćene sobe. Mladenci su za sebe rezervirali predsjednički apartman. Večera je bila u restoranu "Nautika".

ORGANIZIRALI SPAVANJE I SVEČANU VEČERU
Uzvanicima su javili da nema zadržavanja u Dubrovniku. Odmah se ide dalje. Na obali ih čeka brod za otok Gospe od Škrpjela, gdje ih čeka sve spremno za intimnu ceremoniju.

GOSPA OD ŠKRPJELA
Površina mu je 3030 četvornih metara, a na njemu je crkva posvećena Gospi. Svakoga 22. srpnja mještani odlaze na “Fašinadu”. Muškarci barkama dolaze do otoka i bacaju kamenje kako bi ga održali i proširili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao