Obavijesti

Show

Komentari 26

Mirko Ris iz HTZ-a: Jedna mi je obožavateljica htjela biti žena

Mirko Ris iz HTZ-a: Jedna mi je obožavateljica htjela biti žena
3

Mladić iz Duboševice kraj Osijeka završio je osnovnu i prvi razred srednje glazbene škole za klavijature, ali morali su ga ispisati zbog loših ocjena. Oduševio je žiri

VIDEO

Završio sam trgovačku školu i tražim posao. Želja mi je svirati na brodu i zaraditi za snimanje albuma. Dotad sviram gitaru i pjevam na rođendanima, vjenčanjima, zagrebačkim ulicama i u klubovima, rekao je Mirko Ris (21). 

Mladić iz Duboševice kraj Osijeka završio je osnovnu i prvi razred srednje glazbene škole za klavijature, ali morali su ga ispisati zbog loših ocjena. Na audiciji RTL-ova showa 'Hrvatska traži zvijezdu' oduševio je žiri pjesmama Damira Urbana i Pink Floyda.

- Zaradim koliko mi treba. Muči me jedino policija jer još nemam dozvolu za sviranje. S ulice imam i smiješnih anegdota. Jednom sam gospođu od 60-ak godina morao odvesti na kavu jer joj se svidjelo moje pjevanje. Čak se htjela i udati za mene, jedva sam je se riješio - smije se Mirko. 

Otac mu je vjeroučitelj, a Mirko bi svirao rock i posvetio ga Isusu. Trenutačno nije u vezi, a nikad ne bi mogao biti s djevojkom koja sluša narodnjake.

U  šestoj emisiji dalje je prošla i Ivona Grubišić (16). Srednjoškolki je prije šest godina umrla majka, a najveća potpora i kritičar joj je otac Ivanko. Škola joj je na prvome mjestu, a sport i glazba hobiji. Pjevala je Beyoncein hit 'At Last', a oduševljeni član žirija Goran Lisica Fox (52) odmah joj je ponudio ugovor. 

Luka Gotovac (17) žiri je oduševio svojim plesom, no kad je počeo pjevati pjesmu 'Heroj' Prljavog kazališta nije ostavio najbolji dojam pa je žiri bio na mukama što s njime.

Ona ne odustaje

Franka Kalfić (21) na audiciji je bila i prošle godine, no nije prošla dalje. Pjevala je u Osijeku, Splitu i Zagrebu i ni jednom nije uvjerila žiri da zaslužuje prolaz. Isto je bilo i ove godine.

Amir Ikanović (21) ima dvoje djece, ne radi već kod kuće čuva sinove. Njegova supruga kaže da mu je isprva bilo teško priviknuti se na očinstvo, no ipak je odlučio pokušati. Pjevao je pjesmu 'Tamburalo momče'. Žiri je primjetio tremu i zamjerili su mu što je ruke stalno držao iza leđa, no pustili su ga dalje.

'Baca mi na Alice Cooper, totalno'

Ivana Orlić (23) kaže da je samosvjesna cura koja zna što hoće. Smatra da uz ljepotu treba imati i malo pameti. Ona, kaže, ima malo pameti. Kad odraste želi se 'regrutirati kao osoba koja ima neke predispozicije'. Fox joj je rekao da ga jako posjeća na Alice Coopera (63). Prošla je dalje i bila jako zadovoljna. Zaključila da joj je, uz besprijekornu ljepotu, pomogao i dobar glas. 

Mario Jurenić (20) voli slušati tursku glazbu, ona ga opušta i smatra je savršenom. Više voli pisati pjesme nego pjevati. Za audiciju je pripremio pjesmu na hrvatskom i na turskom. 

Metalka iz Novigrada prošla dalje

Ana Šverko (18) ne bi htjela imati tisuće obožavatelja, već određen broj ljudi koji je razumiju. Iako se Tonyju ne sviđa njen način pjevanja prošla je dalje. 

Daniel Dizdar (24) od sedme godine živi u SAD-u. Tony mu je rekao da dobro imitira i tada su zapravo shvatili da mu imitacija jako dobro leži i da ima jako dobar sluh. Dodao je kako vjeruje da će ga vidjeti u finalu i Daniel je prošao dalje. 

Samopouzdan, zanimljiv i nepredvidljiv tri su riječi kojima je sebe opisao Stipe, a žiri mu je rekao da mu je ego ipak malo prevelik. Nije prošao dalje. 

Kristina Bahorić (17) rekla je da, od jedan do deset, pjeva za osam. Uvijek je žedna. Pjevala je, no nije oduševila žiri. Kaže da ju je uništila trema. Fox joj je rekao da je 'fušala' sto na sat i da trema nema veze s njenim pjevačkim 'nesposobnostima'. Bila je razočarana što nije prošla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina