Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
171 komentara

Mirna Berend: 'Ucjenjivali su me da im budem ljubavnica...'

Novinarka i voditeljica na HRT-u otvoreno je progovorila o najtežim trenucima u privatnom i poslovnom životu. Otkada se povukla se televizije, proizvodi kreme i nakit

Foto: HRT/RTL
171 komentara

U ljepoti, sreći i radosti doista ne možeš rasti. Možeš rasti u samo jako teškim situacijama, rekla je Mirna Berend (52), bivša televizijska voditeljica u iskrenom intervjuu za RTL. 

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Čini mi se da kako mi nije bilo dozvoljeno biti majka jednom djetetu jer ja poznajem sebe i svoju beskrajnu ljubav te bih zasigurno bila fokusirana na svoju obitelj pa tako i na dijete - rekla je Mirna koja je gubitak djeteta nazvala 'blokadom' u životu. To ju je toliko pogodilo da je jedva uspjela ponovno normalno živjeti.

Foto: rtl

- Nema onog koji me nije zeznuo. Oni koji me nisu mogli imati, koji su htjeli biti na mom radnom mjestu, koji su me ucjenjivali da budem njihova ljubavnica - ispričala je Berend. Nakon što se povukla s televizije vratila se u rodnu Petrinju gdje sada proizvodi kreme i nakit

Igor Kralj/24sata '12 SATI NIŽEM PERLE' Mirna Berend: Policija još nije pronašla mojih pedeset haljina

Osim gubitka djeteta, doživjela je još jednu tragediju. Prije šest godina, njezin dečko Dean Vujasinović preminuo je u snu u 30. godini. 

Vecernjakova ruza 1996 | Autor: Sinisa Hancic/PIXSELL Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL

- Danas u ogledalu vidim sretnu, 53-godišnju ženu koja je prebrodila jako teške trenutke, koja je ispunila sve svoje djevojačke snove, koja je iznosila sve te silne cipele, frizure i haljine. Sutra kada se probudite, budite bolji ljudi nego što ste bili danas. To je sve što je potrebno - zaključila je. 

Naši partneri pišu
Message